Hepsiburada iade sorunu

yesilyurtomer

Megapat
Daha fazla  
Hepsiburada.com sitesinden mekanik bir klavye aldım klavye ara sıra S harfi basmıyor bazen de oyunda W tuşu sürekli takılı kalıyor. Kabloyu çıkartıp takmadan düzelmiyor.
Bu sorunların üzerine Hepsiburada'yı aradım iade etmek istediğimi belirttim bana ürünün içindeki garanti servisine gönderin tamir edilir gibi cevap verdiler. Ben ürünü Nisan 10'da aldım 2 ay kullandım o da günde 2 saat, bazen hic kullanmadım iade istiyorum almıyorlar. Nasıl bir yola başvurmam gerekiyor?

Klavye : Gamepower Warlock red swich modeli

Son düzenleyen: Moderatör:
İade için olan süresi aşmışsınız, iade almazlar. Servise başvuracaksınız.

Hepsiburada.com sitesinden mekanik bir klavye aldım klavye ara sıra S harfi basmıyor bazen de oyunda W tuşu sürekli takılı kalıyor. Kabloyu çıkartıp takmadan düzelmiyor.
Bu sorunların üzerine Hepsiburada'yı aradım iade etmek istediğimi belirttim bana ürünün içindeki garanti servisine gönderin tamir edilir gibi cevap verdiler. Ben ürünü Nisan 10'da aldım 2 ay kullandım o da günde 2 saat, bazen hic kullanmadım iade istiyorum almıyorlar. Nasıl bir yola başvurmam gerekiyor?

Klavye : Gamepower Warlock red swich modeli

Ne kadar kullandığınız değil fatura tarihi önemlidir.Kargo Teslimiyle başlar 14 günlük süreyi aşmadığınız sürece iade edebilirdiniz.

Paketi açılmamış bile olsa süre 14 gün...(mesafeli satışlarda)
+ Bu bir sorun değil ayrıca firmanın hakkı..Yaşadığınız sıkıntı ilk 14 günde olsaydı Sorun olurdu bence!!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı