Sabah bir yerden baktım 340 TL idi ama bulamadım şimdi. Bunu amazon.de den alırsak ucuza falan gelmez değil mi?O bence daha çok 370 TL![]()
Sabah bir yerden baktım 340 TL idi ama bulamadım şimdi. Bunu amazon.de den alırsak ucuza falan gelmez değil mi?O bence daha çok 370 TL![]()
Akakçe'den bakmanızı öneririm.Sabah bir yerden baktım 340 TL idi ama bulamadım şimdi. Bunu amazon.de den alırsak ucuza falan gelmez değil mi?
Oradan bakmıştım zaten ama fiyatı artmış.Akakçe'den bakmanızı öneririm.
Daha pahalıya geliyor.Sabah bir yerden baktım 340 TL idi ama bulamadım şimdi. Bunu amazon.de den alırsak ucuza falan gelmez değil mi?
Akakçe fiyatları anında güncellemiyor. Amazon'da daha ucuz.Akakçe'den bakmanızı öneririm.
Öğrenmek açısından soruyorum bu amazon.de de vergi olayı nasıl hesaplanıyor?
Vergili halde alıyorsunuz. Gümrükte takılmıyor yani. Kargo ücreti çok fazla olabiliyor.Öğrenmek açısından soruyorum bu amazon.de de vergi olayı nasıl hesaplanıyor?
Vergiyi nerede öğreniyoruz?Vergili halde alıyorsunuz. Gümrükte takılmıyor yani. Kargo ücreti çok fazla olabiliyor.
Zamanında o fiyata RX 5600XT almıştım :/. Nerelere gidiyoruz...Mükemmel fiyat cidden, kaçmaz.
1660S fiyatına 1660 Ti almak gayet iyi.
Vergiyi nerede öğreniyoruz?
Bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.