Hepsiburada Kargo Süreci

Yarın bile kargoya verilebilir, değişkenlik gösteriyor tarihler. Ayrıca sipariş fiyatı neden 786tl olarak gözüküyor, anakartın güncel fiyatı şu anda 759tl değil mi?
Önceki gün almış ondan.
Hayır, Hepsiexpress kargo ile geliyor. Satıcı Hepsiburada ise ki öyle, kendi kargolarını kullanıyorlar artık. Eskiden Hepsiexpress'i aynı gün kargo için kullanırlar ve ekstra bir ücret alırlardı. Şimdi yine aynı sistem var ama diğer kargolar için de kendi kargolarını kullanıyorlar. Dolayısı ile denilen tarihten önce kargoya verilmesini beklemeyin. Bunu yaşadığım için biliyorum, çok dil dökmüştüm stok varken neden kargoya vermezsiniz bir ürünü diye.
Valla hiçte express ile geldiği yok bir ay önce satıcı hepsiburada'dan anakart aldım sürat kargo ile yolladılar kargo şirketi yüzünden bir ton rezillikle uğraştım.

Depodan getiriyorlar bildiğim kadarıyla msi pro e a320m siparişimde de aynı sizin olayınıza benzer bir durum yaşadım.Ertesi gün yetkililer ile konuştum bir kaç saat sonra Ümraniye depoya yola çıktı şeklinde sms ile bilgilendirme yapıldı.Sizede bu tarz bir sms mutlaka gelecektir.Ondan sonraki günde adrese teslim edildi, daha kısa sürede gelecektir ilginç bir sistemleri var.

bende sipariş verdim aynı ürünü. benimde kargo tarihini 17 ekime attılar. müşteri temsilcisi ile görüştüm. ürünün ellerinde olmadıklarını ve o tarihte tedarik edeceklerinden dolayı geç gönderileceğini söylediler.

bende sipariş verdim aynı ürünü. benimde kargo tarihini 17 ekime attılar. müşteri temsilcisi ile görüştüm. ürünün ellerinde olmadıklarını ve o tarihte tedarik edeceklerinden dolayı geç gönderileceğini söylediler.
Önceki sayfada arkadaşa yaptığım, bilgilendirme yorumunu okudunuz mu?
İşinize yarayacak bilgiler olabilir.

evet okudum. dediklerinizi uygulayacağım ve msi'ye göndericem.
Yalnız verdiğim linkten yapmanız gerek. Önce buradan ürün kaydı yapın.

Daha sonra yorumunuz onaylanınca buradan seçimleri yapıp kampanyaya katılın.
Kampanya join-shout-out-for-msi linki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı