Hepsiburada KDV indiriminde bilgisayar toplanmalı mı?

Trelans

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Hepsiburada'da KDV indirimi var. Bu indirimler yıl içerisinde sanırım pek çok kez oluyor. Ama benim bir sorum olacak.S izce yazın ekran kartında yeni çıkacak olan modeli beklemeli miyim yoksa Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X Fiyatı bunu almalı mıyım şimdiden? Ya da işlemci? Yazın tekrar KDV indirimi olur mu ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Not: Temmuz gibi toplamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci konusunda pek bir şey diyemeyeceğim sonuçta 8.Nesil çok yeni bir işlemci. Belki Ryzen 2'nin bir miktar, negatif etkisi olabilir fiyatlar üzerinde. Ancak ekran kartı için yeni seriyi beklemeniz taraftarıyım. Fiyatlarda biraz gevşeme bekliyorum.

Merhaba, şu an Hepsiburada'da KDV indirimi var. Bu indirimler yıl içerisinde sanırım pek çok kez oluyor. Ama benim bir sorum olacak.S izce yazın ekran kartında yeni çıkacak olan modeli beklemeli miyim yoksa Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X Fiyatı bunu almalı mıyım şimdiden? Ya da işlemci? Yazın tekrar KDV indirimi olur mu ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Not: Temmuz gibi toplamayı düşünüyorum.
2 Saat önce 3400 TL civarında olan 1070 Ti modelini 2895 TL'ye aldım. Bundan sonrası kumar oynamakla aynı şey bence indirim varken kaçırmayın.

Hepsiburada da ortalama 3 ayda bir yapıyor benim gözlemlediğim kadarıyla KDV indirimini. Onlar yaptıktan 1 ay sonra flanda genelde Vatan ve İtopya yapıyor ama onlarınki seçili ürünlerde oluyor Hepsiburadanın ürün seçidi bol oluyor. Şimdiden Temmuz ayı için fikir yürütmek biraz saçma oluyor yarın ne olacağı belli değil stok biter fiyatlar fırlar dolar yükselir fiyatlar çıkar veya yeni ürün çıkar yüzde yüz daha performanslı ve daha ucuz fiyatlar yerlebilir olur bilemeyiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı