Hepsiburada KDV indiriminde bilgisayar toplanmalı mı?

Trelans

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Hepsiburada'da KDV indirimi var. Bu indirimler yıl içerisinde sanırım pek çok kez oluyor. Ama benim bir sorum olacak.S izce yazın ekran kartında yeni çıkacak olan modeli beklemeli miyim yoksa Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X Fiyatı bunu almalı mıyım şimdiden? Ya da işlemci? Yazın tekrar KDV indirimi olur mu ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Not: Temmuz gibi toplamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün stok bitmişken stokları tekrar aktif ettiler ben 2895 TL ye almıştım 2870 TL civarında bir fiyattan tekrar koydular sonra bir daha bitti son olarak dün akşam tekrar koydular 2895 TL ye ve bugün tekrar bitti artık 3.300 TL den diğer mağazadan satışı yapılıyor. Tekrar gelir mi stoklara bilmiyorum ama bayağı talep vardı. Almak isteyen varsa anakart hala açık MSI X470 GAMING PRO AM4 DDR4 DVI HDMI SATA 6GB/S M2 USB3.1 Fiyatı
ben zaten simdi alamam en erken 2 aya indirimi bende görmüştüm :)

@GxC MSI GT62VR 7RE(Dominator Pro)-284XTR Intel Core i7 7700HQ Fiyatı

Şu attığım model 1-1,5 hafta kadar önce asıl fiyatı 14 küsür bin TL diye gösterip yüksek indirimli satıyorlardı. Şuan ki fiyatlar gerçekten indirimli gibi ama sahtekarlık da yapıyorlar bazen.
Palit Nvidia GeForce GTX 1050 Ti DUAL O.C 4GB 128Bit GDDR5 Fiyatı

Galiba haklısınız. Bu model de sadece birkaç saat öncesine kadar 869 TL falandı ve 1000 TL civarlarından düştüğünü söylüyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı