Çözüldü Hepsiburada koşulsuz iade alıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

156318

Kilopat
Makaleler
5
Hepsiburada üzerinden Acer laptop aldım. Laptopun ekranı sorunlu. Siyah ekranda rezalet bir görünüm var. Ayrıca mavi ekran hatası da verdi bir kez. Oyunlarda Alt Tab yapınca ekran karıncalanıyor. 14 gün olmadı, Hepsiburada iade konusunda uğraştırıyor mu?

Çözüm
Merhabalar. Ürünümün para iadesi çok kısa sürede gerçekleşti. Gerçekten Hepsiburada takdiri hak ediyor. Tüketici memnuniyetini bu derece önemsemeleri çok hoş.

Bundan sonra biraz pahalı olsun, Hepsiburada'dan olsun diyeceğim herhalde😀
Hepsiburada üzerinden Acer laptop aldım. Laptopun ekranı sorunlu. Siyah ekranda rezalet bir görünüm var. Ayrıca mavi ekran hatası da verdi bir kez. Oyunlarda Alt Tab yapınca ekran karıncalanıyor. 14 gün olmadı, Hepsiburada iade konusunda uğraştırıyor mu?

14 gün içinde koşulsuz iade alıyorlar diye biliyorum tabii 1 Ekim'den sonra kalkacak hızlı olun koşulsuz iade hakkı kalkıyor.

Hocam alıyorlar faturasını falan elinizde bulundurun her duruma karşı belki yetkili servisede gönderebilirsiniz.

Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Artı -2 Eksi
Arkadaşlar emin misiniz THH ile çok da uğraşmak istemiyorum. Ürünü beğenmedim diyerek iade edeceğim. Kabul ederler mi bilmiyorum. Yasal olarak hakkım var ama kullandırırlar mi ki?

Beğenmedim olarak değil, bence kusurlu ürün diye iade edin.
Bunu gördükten sonra mı? Servisle uğraştıracaklar hatalı ürün olduğunu söylesem. Arkadaş zaten sorununu açıklamış.

Bunlara kalırsam THH falan derken verdiğim para pul olur.

Bunu gördükten sonra mı? Servisle uğraştıracaklar hatalı ürün olduğunu söylesem. Arkadaş zaten sorununu açıklamış.

Bunlara kalırsam THH falan derken verdiğim para pul olur.

Hocam firmaların şikayetlerini bakarsanız hiçbir şey yapamazsınız. O kişiye oldu diye size de olacak diye bir şey yok.

Merhabalar. Ürünümün para iadesi çok kısa sürede gerçekleşti. Gerçekten Hepsiburada takdiri hak ediyor. Tüketici memnuniyetini bu derece önemsemeleri çok hoş.

Bundan sonra biraz pahalı olsun, Hepsiburada'dan olsun diyeceğim herhalde😀

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı