Hepsiburada'dan bir satıcıdan HP marka laptop aldım, seri numarasını girdiğimde garantisinin 13 ay kaldığını gördüm. Bu normal mi? HP'yi arayıp faturayı atıp düzelttirmem mı lazım? Bilgisayar FreeDOS geldi, hiçbir eksik yoktu içinde.
Hocam CrystalDisk ile SSD ye ne kadar veri yazıldığına bakabilirsiniz. Oluyor böyle şeyler. Bizim aldığımızda iade üründe, fakat 2 senedir kullanıyoruz tek bir sorun yok. Cihazı takip edin performans konusunda sorun olacak mı diye.Faturam var pazartesi olunca HP'yi arayacağım Hepsiburada'dan faturayı talep ettim PDF olarak onu bekliyorum.
Neden iade ürünü bir sorunu olduğu için mi iade edildi o kadar para veriyoruz 0 ürün almak istiyor insan.
İade ürünü olduğu kesin mi yoksa satıcı ürünü o tarihte aldı diye mi başlamış?
Windows seslerinde cızırtı var ve bir kişi daha aynı satıcıya yorum yapmış.
Hocam Crystaldisk ile SSD'ye ne kadar veri yazıldığına bakabilirsiniz. Oluyor böyle şeyler. Bizim aldığımızda iade üründe, fakat 2 senedir kullanıyoruz tek bir sorun yok. Cihazı takip edin performans konusunda sorun olacak mı diye.
Hocam bobin cızırtısıdır O, coil whine diye geçer performansa veya parçalara zararı yoktur.
Hoparlörden geldiğine emin misiniz? Yüksek seste bir şarkı açın ve dinleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.