Hepsiburada/Nethouse Kargom Hala Yok!

Makaleler
6
Arkadaşlar 20 Kasım'da bir USB bellek siparişi verdim. -Hepsiburada/Nethouse- Kargomu 28 Kasım'da kargoya verdiler şu an 6 Aralık ama kargom şubede görünüyor ve arayınca arama sonlandırıldı diye kapanıyor telefon. Kargom Sürat Kargo'da bu arada. İste bunlar da sipariş detayları;
Screenshot_20191206-160230_Hepsiburada.jpg
Sorun şu neden telefonlarım açılmıyor ve hala dağıtıma çıkmadı. Bu arada teslimat tarihi 10 Aralık olarak gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu zamanda kargona ulaşman, evinin çevresinde yürürken yerde, sipariş ettiğinden daha iyi bir model USB bellek bulmandan daha zor. Keşke yürümeyi tercih etseydin, en azından bir USB bellek bulurdun da işini görürdü.

Benim de siparişim 27 Kasım'dan bu yana kargoya dahi verilmedi, en geç 26 Aralık tarihi verildi. Satıcı hepsiburada bu arada. İptal etmek istediğimi söylüyorum, faturalandırma aşamasında olduğu için iptal edilemezmiş. Her neyse, gelsin, teslim almazsam geri döner, öyle alırım parasını.

Şu zamanda kargona ulaşman, evinin çevresinde yürürken yerde, sipariş ettiğinden daha iyi bir model USB bellek bulmandan daha zor. Keşke yürümeyi tercih etseydin, en azından bir USB bellek bulurdun da işini görürdü.

Benim de siparişim 27 Kasım'dan bu yana kargoya dahi verilmedi, en geç 26 Aralık tarihi verildi. Satıcı hepsiburada bu arada. İptal etmek istediğimi söylüyorum, faturalandırma aşamasında olduğu için iptal edilemezmiş. Her neyse, gelsin, teslim almazsam geri döner, öyle alırım parasını.
Salı günü de gelmezse şikayet edeceğim ve kendim gidip alacağım. Bu arada haklısınız ama yoğun olduğumuzdan dolayı vakit kalmıyor ben de internetten almak zorunda kalıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı