Hepsiburada ölü pükselli monitör nasıl iade edilir?

malom96

Hectopat
Arkadaşlar benim şansızlığım mı bilmiyorum bir ay öncesinde anakart bozuk geldi uzun uğraşlar sonucu değişimini yaptılar. Bugün de Viewsonic XG2402 Hepsiexpress aracılığı ile ürün elime ulaştı ve yaptığım testler sonucu iki adet ölü piksele rastladım. Hepsiburada'ya mesaj attım değişimini istediğimi söyledim, Hepsiburada yetkilisinin mesaji şu şekilde " Merhaba, kurulumu yapılmış ya da kullanılmış elektronik ürünlerinin iade işlemi, yetkili servis raporu doğrultusunda gerçekleştirilebilmektedir. Yetkili servisten iade/değişim raporu almanız durumunda yardımcı olabileceğimizi bilmenizi isteriz. Herhangi bir konuda destek almak isterseniz bize tekrar ulaşabilirsiniz. Teşekkürler." Şu an ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke hiç mesaj atmadan iade talebinde bulunsaydınız, kutusu açılmış olsa dahi internetten alınan ürünler hiçbir mazeret göstermeksizin 14 gün içerisinde iade edilebiliyor. Yine de iade talebinde bulunarak geri gönderin ürünü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı