Çözüldü Hepsiburada Premium iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeixertion0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Hepsiburada kartimdan 50TL çekmiş bulunmakta premium için ama ben bu ay kullanmayı düşünmüyorum, bunu iade etmek istiyorum, nasıl yapılıyor? Teşekkürler.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar.
Hepsiburada kartimdan 50TL çekmiş bulunmakta premium için ama ben bu ay kullanmayı düşünmüyorum, bunu iade etmek istiyorum, nasıl yapılıyor? Teşekkürler.

Premium üyelik iade edilemez, iptal edilebilir. İptal ediniz, bir sonraki ay daha para çekilmez.
Ben müşteri hizmetlerine yazmıştım olmamıştı bir tekrar dene.

Ama arkadaşında dediği gibi iptal et sonraki ay çekmesin ya da unutmazsan bu ay parasını vermişsin kullanırsın belki ay sonu iptal et.

Ben müşteri hizmetlerine yazmıştım olmamıştı bir tekrar dene.

Ama arkadaşında dediği gibi iptal et sonraki ay çekmesin ya da unutmazsan bu ay parasını vermişsin kullanırsın belki ay sonu iptal et.

Evet hocam iade olmuyormuş müşteri hizmetlerini aradım bu ay kullanıp ay sonunda iptal edeceğim tekrardan ders oldu internet alışveriş kapalı tutmak 😀

Para iadesi olacağını sanmıyorum. Siz en iyisi iptal edin verdiğiniz para da boşa gitmesin izlemediyseniz verdikleri BluTV kodu ile The Penguin izleyin.

Evet hocam iade olmuyormuş müşteri hizmetlerini aradım bu ay kullanıp ay sonunda iptal edeceğim tekrardan ders oldu internet alışveriş kapalı tutmak 😀
Ay sonunu beklemeye gerek yok, iptal ettiğin zaman parasını ödediğin için yenileme zamanına kadar kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı