Hepsiburada Premium ile 100 TL’ye 20 TL İndirim

İnsanlara kesinlikle serbest piyasa nedir dersi verilmesi lazım. Alışveriş sitesi için dahi fanboyluk yapılıyor. Sanarsın hissedar.

Rekabet olmazsa Amazon Prime ne kadar oluyor, kargolar kaç günde gönderiliyor, bunlar düşünülmüyor hiç. Ufak bir simülasyonunu bu Prime Day yaşadık, 1 hafta sonrasına teslimat günü aldım Amazon'dan.

HB'deki ürün çeşitliliğinin binde birinin Amazon'da olmayışını geçtim, neden HB'ye Amazon Prime gibi bir sistemin gelişi size "komik" geliyor, kullan geç; müşteri değil misin?
Amazon'da gayet fazla çeşit var. Prime indirim festivali falan güzel. Ha gerçi Amazon Prime+Hepsiburada Premium alsan 18TL falan tutuyor yani ikisi birlikte alınabilir.
Yok. Sitenin arayüzü de berbat. En ucuzdan en pahalıya sıralama seçeneği dahi olmuyor bazen.

İnsanlara kesinlikle serbest piyasa nedir dersi verilmesi lazım. Alışveriş sitesi için dahi fanboyluk yapılıyor. Sanarsın hissedar.

Rekabet olmazsa Amazon Prime ne kadar oluyor, kargolar kaç günde gönderiliyor, bunlar düşünülmüyor hiç. Ufak bir simülasyonunu bu Prime Day yaşadık, 1 hafta sonrasına teslimat günü aldım Amazon'dan.

HB'deki ürün çeşitliliğinin binde birinin Amazon'da olmayışını geçtim, neden HB'ye Amazon Prime gibi bir sistemin gelişi size "komik" geliyor, kullan geç; müşteri değil misin?

Yok. Sitenin arayüzü de berbat. En ucuzdan en pahalıya sıralama seçeneği dahi olmuyor bazen.

Gelmesini komik bulmadım hatta sevindim fakat Amazon Prime çok daha avantajlı. Bence ikisini de alıp kullanmak en mantıklısı.

Amazon Prime her türlü daha fazla özellik sunuyor. Fakat Amazon sitesinde Prime indirimlerinde ucuzdan pahalıya sıraladığım halde tam düzgün sıralamıyordu.

En çok alışveriş yaptığım site Hepsiburada fakat Premium alma gereği duymuyorum. BluTV kullanıcısı olsam BluTV almak yerine Hepsiburada Premium alabilirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı