Hepsiburada Rezaleti

1 hafta önce yaşandı olay ve hala sürüyor. Lütfen oku. Satıcı Hepsiburada ve bir şeyi düzeltme çabaları veya uğraşları da yok.
 
4 yil oncede boyleydi. Arkadas ugrasioalr diyince sasirdim.
 
Kullanılmış olduğu çok belli. Jeletini düzgün değil. Hata olarak kabul edemem. Bu rezalettir.
 
Hocam sizin olay biraz karışık ben logitech ile görüşme yaptıklarını düşünüyorum hepsiburadanın. Zaten bana dediler bi servise gidecek eğer onaylanırsa isterseniz aldığınız fiyattan para iadesi dediler istersenizde sıfır ürün göndertelim dediler. Hepsiburada büyük ihtimal servis sayesinde benimle daha hızlı iletişime geçti.

+ Olarak Logitech TR servisi dünyanın en anlayışlı ve en insaflı servisidir. Ben 3-4 kere ürün gönderdim 3 kere g231 miydi neydi öyle bi kulaklığım vardı. Mediamarktan aldım diye çok rahat gönderdim ve çok rahat sıfırını almıştım. O Zamanda demişlerdi para iadesimi değişimmi ben değişim demiştim 3 kere sıfır verdiler. 3'üde kablonun kendi kendine bozulup sağüdan ses verme sorunuydu.
 

Hocam olayın ürünle alakası yok. Adamlar sıfır gibi paketlenmiş iade ürünü bana sattılar. Ürünün içinde kırık kollar, adaptörler, poşet ve kağıt vardı. Bak kırık, bozuk kullanılmış demiyorum. Çer çöp vardı. Durumu anlattım. Olasılığı söyledim ve seri numarasından bu ürün iade ürün olarak tekrar satışa sokulmuşsa önceki alıcı bunları yerleştirmiş dedim. Seri numarası paylaştım.

Amaaaa bana kutu iade şartlarına uymuyor diye işretleyip tarafıma yeniden kargolandı. Satıcısı Hepsiburada. 7 Müşteri hizmetleri aradım. 2 Yetkili ile görüştüm. Hepsi bir karışıklık olmuş olmalı deyip süreci başa sarıyorlar. Olay sizinki gibi eski de değil. 13'ünde yaşandı ve hala sürmekte. Firmaları lütfen güzellemeyin, dostunuz değil, hepsi para için varlar. Umurlarında değiliz.
 
Hepsiburada çok uzun yıllardır pazaryeri mantığına döndü. Yani satıcı muhtemel olarak Hepsiburada değildir. İade talebi açıp kullanılmış ürün notunu bırakın sorunsuzca iade edilecektir.

Okuma yazman yok herhalde arkadaş özellikle belirtmiş satıcı Hepsiburada diye.
 
@9kag.10
Aynısını yaşarsanız umarım siz böyle yaparsınız.
Konuya gelecek olursak, çok çok fiyat farkı olmadıkça, üç kuruş fazla verip Amazon tercih ediyorum. Kafam rahat.
Aldığım ürüne indirim oluyor, fiyat farkını iade ediyorlar. Keşke diğerleri de Amazon'un çeyreği olabilse...
 
Okuma yazman yok herhalde arkadaş özellikle belirtmiş satıcı Hepsiburada diye.

Okuma yazmam var. Çoğu insan hepsiburada'nın pazar yerine döndüğünü bilmiyor. Tüm ürünlerin satıcısını hepsiburada sanıyor. Hepsiburada açılmış ürünü yollamaz. Geri iade edilen açılmış ürünler ise ayrı stokta tutulur incelenir sağlam oldukları taktirde daha ucuz fiyatlara real alıcılar ile piyasaya salınır. Hepsiburada kendi online olarak satmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…