Hepsiburada Siparişi İptal Edilemiyor

Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
hepsiburada-e1514979683414.png

Geçen gün sepete birkaç bir şey atıp aldım ve sonra fark ettim ki benim kredi kartının taksit sayısıyla oynamışım. 300TL'lik ürün 330TL oldu mu şimdi. Neyse burada benim hatam var kabul ediyorum, ancak hemen siteye girip iptal edip tekrar tek seferde almayı düşündüm. Bir de baktım iptal edemiyorum. Ürün hazırlanıyor yazıyor. Bekledim bir süre birini iptal edebildim. Sonra baya bekledim yok, iptal seçeneği çıkmıyor. Bu kadar saçma bir sistem olabilir mi? Neymiş efendim ürün bana gelecekmiş de ben buradan geri gönderecekmişim de.

Sene 2019 olacak hala böyle saçmalıklarla uğraştırıyorlar insanı. Evet o ürün gelecek ben de geri göndereceğim, olan yine size olacak, bu aleyhinize olan bir durum ve neden böyle bir sistem kuruldu anlamış değilim. Eskiden böyle değildi.

@Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi açtığım konu kilitlendiği için buraya yazıyorum. Kabul etmediğim kargodaki ürünümün ücret iadesi 13 gün sonra gerçekleşti. Allah @Hepsiburada ile işi olanlara sabır versin diyorum. Yaşadığım 13 günlük süreçte her iletişim kurduğumda ücret iadesi olunca üyeliğimi iptal edeceğimi belirtmiştim kendilerine. Gece 02 gibi mesaj geldi ücret iadesinin gerçekleştiğine dair. Ben de baktım sabah 05 gibi banka hesabıma para gelmiş. Paranın geldiğini görür görmez üyelik iptal talebi açtım. Utanmaz arlanmaz firma hala neden iptal ediyormuşum diye mesaj atıyor. Allah'ım sen bana sabır ver. Beceriksiz @Hepsiburada siz 13 günde yapamadınız ama ben yapıyorum. Sessiz kalmayın arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı