Hepsiburada Sözde KDV indirimi

Forumun hatırı sayılır bir üyesi var, hepsi anlaşıp çok akıllı olduğunu sanan ve bu tarz dolandırıcılıklara başvuran her firmayı mesaj yağmuruna tutsa, yaptığınız şeyin farkındayız ve bu durumdan hiç memnun değiliz, bizleri aptal yerine koymaya çalışmanız üzücü olsa da milletin zor şartlarda kazandığı parayı bu şekilde göz göre gasp etmeye çalışmanız, buna bu kadar aleni şekilde cesaret edebiliyor olmanız daha üzücü diyerek çıkışsa neler olurdu tahmin edemiyorum.
Tekrar söylüyorum bu serbest piyasa değil bu izin verilmiş dolandırıcılık.
Serbest piyasa diğer bir deyişiyle yasal dolandırıcılıktır zaten diyorum ya size.

5500TLden 1200TLye, 3200TLden 1900TLye düşen RX 570'ler var. Kaçmaz fırsat.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191218-232424_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20191218-232424_Hepsiburada.jpg
    192,7 KB · Görüntüleme: 36
Serbest piyasanın ne olduğunu biliyorum, üstüne basa basa bu serbest piyasa değil diyorum yasa açığı gözetilerek yapılmış dolandırıcılıktır. Serbest piyasa bir ürüne fiyat biçmenize ve bu fiyata kimsenin ses çıkartamaması durumudur. Fakat bu bir ürüne fiyat biçip istediğiniz zaman bu fiyatı yükseltip buna KDV indirimi yaptım ben diyerek yalan beyanda bulunarak aynı fiyata satma hatta daha pahalıya satmayı kapsamıyor.
Her hal ve halukarda aslında bizlerin serbest piyasa dediğiniz oluşumla tüketici haklarını tokuşturmalı ve kimin galip geleceğini oturup izlemeliyiz ki bunlar gibi adamlar silkelenip kendine gelsin. Serbest piyasa bu yapacak bir şey yok şeklinde bir düşünce elbetteki yapacak bir şey olmamasını beraberinde getirir.
2000 kişinin 5000 kişinin yukarıda belirttiğim gibi iletişime geçmesi ve boykot amaçlı alışverişi kesmesi bile ufaktan ürperti verir bunlara.

Bu ürüne ne diyorsunuz? Bir dolandırıcılık söz konusu mu?
Fiyat çok uygun. Kaçmaz bir indirim aslında ama emin olamadım.
Dolandırıcılık değilse bile 100-300 TL farklarla indirimsiz hali ile daha üst versiyon ekran kartları var. Benim bakış açım bu ama farklı kişilerin ürünle ilgili fikirlerini almakta fayda var.
Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB
Sapphire RX590 8GB NITRO+
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı