Hepsiburada Sözde KDV indirimi

Yine de bu fiyata başka 4GB modeli yok. Herhangi bir Rx 570 modelinden üstündür.
Wattman hatası almaycağımdan emin olsam yine de Rx 570 alırım hem daha ucuz hem de çok farkı yok kafam rahat olur. Haftalardır araştırıyorum artık çok sıktı bu mevzu. Ne zormuş doğru sistemi toplamak.

İşlemcide gözüm kapalı AMD alırım ama malesef ekran kartında güvenip de almadım henüz.

Türkiye'de hiç bir zaman düzgün indirim olduğunu görmedim, bindirme indirme gördüm sadece. 5 yıldır Hepsiburada'yı takip ederim, bir ürünü lamak istediğim zaman önce Hepsiburada'ya bakar sonra diğer sitelere bakarım eğer arada 10 Türk lirasından fazla bir değer varsa ucuz olanını seçerim.

İşlemcide gözüm kapalı AMD alırım ama malesef ekran kartında güvenip de almadım henüz.

Bu akşam yeni driver'ı yükledim, dedim ki, iyi ki AMD sistem tercih etmişim, driver'ı daha ayrıntılı yaptılar, artık daha kullanılabilir şekilde, her oyuna girdiğimde kesinlikle kullanıyorum, fiyat performans kısacası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı