Hepsiburada Sözde KDV indirimi

Serbest piyasa diğer bir deyişiyle yasal dolandırıcılıktır zaten diyorum ya size.

5500TLden 1200TLye, 3200TLden 1900TLye düşen RX 570'ler var. Kaçmaz fırsat.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191218-232424_Hepsiburada.jpg
    192,7 KB · Görüntüleme: 36
Serbest piyasanın ne olduğunu biliyorum, üstüne basa basa bu serbest piyasa değil diyorum yasa açığı gözetilerek yapılmış dolandırıcılıktır. Serbest piyasa bir ürüne fiyat biçmenize ve bu fiyata kimsenin ses çıkartamaması durumudur. Fakat bu bir ürüne fiyat biçip istediğiniz zaman bu fiyatı yükseltip buna KDV indirimi yaptım ben diyerek yalan beyanda bulunarak aynı fiyata satma hatta daha pahalıya satmayı kapsamıyor.
Her hal ve halukarda aslında bizlerin serbest piyasa dediğiniz oluşumla tüketici haklarını tokuşturmalı ve kimin galip geleceğini oturup izlemeliyiz ki bunlar gibi adamlar silkelenip kendine gelsin. Serbest piyasa bu yapacak bir şey yok şeklinde bir düşünce elbetteki yapacak bir şey olmamasını beraberinde getirir.
2000 kişinin 5000 kişinin yukarıda belirttiğim gibi iletişime geçmesi ve boykot amaçlı alışverişi kesmesi bile ufaktan ürperti verir bunlara.

Adam gibi indirim yapan sayılı yerler var. Vatan bile buralardan daha iyidir. En azından ariks 570 3000 TL'den düştü yazmıyorlar.

Bugün baktığımda MSI B450-A Pro Max ve Gaming Plus'ta çok güzel indirimler vardı. Ayriyeten MSI'ın Ryzen kasasıda(Vampiric 11C) 400₺'ye inmişti. Her üründe indirim yok galiba.

Dolandırıcılık değilse bile 100-300 TL farklarla indirimsiz hali ile daha üst versiyon ekran kartları var. Benim bakış açım bu ama farklı kişilerin ürünle ilgili fikirlerini almakta fayda var.
Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB
Sapphire RX590 8GB NITRO+
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition

Yine de bu fiyata başka 4GB modeli yok. Herhangi bir Rx 570 modelinden üstündür.
Wattman hatası almaycağımdan emin olsam yine de Rx 570 alırım hem daha ucuz hem de çok farkı yok kafam rahat olur. Haftalardır araştırıyorum artık çok sıktı bu mevzu. Ne zormuş doğru sistemi toplamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…