Hepsiburada ürün iade

crimlex

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2019
Mesajlar
409
Çözümler
3
ROG STRIX 2060 ekran kartı almıştım. İade etmek istiyorum fakat sitede ambalaj vs. yırtılmışsa iade yapamazsınız diyor. Bu şekilde iade etmek yapmam mümkün mü? Ürünümün 4. günü.
 
Ambalaj kullanılamaz halde mi hocam, zarar verdiniz mi?
 
Hepsiburada'nın iade koşullarının yazıdğı bir yer olacak. Oradan iade koşullarını okuyup Tüketici Hakları'na göre yapılabilecek iade ile karşılaştırın.
 
Aynısını kullanıyorum. Süper kart,neden iade etmek istiyorsun
Kartı şuan kullanmıyorum, bilgisayarımı henüz satın almadım. Yavaş yavaş satın alıyordum fakat DDR5 sistemlerin çıkacağını falan öğrendim. Rtx3*** serisi çıkacakmış. Anakartımı iade ettim parayı tamamen toplayıp almayı düşünüyorum.
Şuan evde değilim fakat tahminimce tekrar kullanılabileceğini sanmıyorum.
 
Dış jelatin ise bahsettiğiniz ambalaj iade alınır. Karton kutuyu açmış olmanız iade edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. İçindeki statik poşete bişey olmadıysa sorun yok.
 
Karton kutu bantı açıldıysa eğer iadeniz kabul olmaz zira ürün 2. el sıfatına giriyor. Yalnızca ambalaj ve paketlemeleri açtıysanız kabul edilebilir. Paketin fotoğraflarını atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı