Hepsiburada ürün iade

ROG STRIX 2060 ekran kartı almıştım. İade etmek istiyorum fakat sitede ambalaj vs. yırtılmışsa iade yapamazsınız diyor. Bu şekilde iade etmek yapmam mümkün mü? Ürünümün 4. günü.

yırtılmış olmaması dediği kutunun açılmaması değil kutunun yırtılması parçalanması açıldığının bariz bir şekilde belli olması gibi durumları kast ediyor. yada hiç olmaması.... yani kısaca ürün size geldiği halde diyelim istiyorlar
 
Ekran kartının kaplandığı poşet statik poşet mi oluyor? Eğer öyleyse evet, o yırtıldı.

Standart para bandı ile yapıştırılmış olur genelde. Bandı sökerek değil de poşeti hırplayarak açtıysanız belki sorun teşkil edebilir. Siz yinede iade talebinizi oluşturarak, size gönderilen kargo koduyla ürünü teslim edin. Şimdiye kadar iade ettiğim veya satın aldığım hiçbir ekran kartının statik poşetini parçalamadım :)
 
Bu dediğinizi kanun maddesi olarak gösterebilirmisiniz?
Kanun olarak gösteremem hangi madde ile kapsadığını bilmiyorum ama iki üç gün önce Technopat Sosyalde böyle bir konu açılmış ve Tüketici Hakem Heyeti kutu açıldığı için satıcıyı haklı bulmuş ve iadeyi kabul etmemişti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı