5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 2 Eylül 2022 #1 Hepsiburada'dan güneş kremi aldım ama gelen ürün görseldeki ürün ile aynı değildi. İade alırlar mı? İade nedeni: Siparişime farklı ürün geldi. Açıklama: Görseldeki ürün ile gelen ürün aynı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Hepsiburada'dan güneş kremi aldım ama gelen ürün görseldeki ürün ile aynı değildi. İade alırlar mı? İade nedeni: Siparişime farklı ürün geldi. Açıklama: Görseldeki ürün ile gelen ürün aynı değil.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #11 demircay dedi: Hocam, güneş kreminin garantisi mi var? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oluyor Artı 0 Eksi
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Eylül 2022 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet hocam oluyor Genişletmek için tıkla... Ayrıca, o yapılan düzenleme teknolojik aletler için değil mi? Bu arada garantisi olan bir güneş kremi atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet hocam oluyor Genişletmek için tıkla... Ayrıca, o yapılan düzenleme teknolojik aletler için değil mi? Bu arada garantisi olan bir güneş kremi atabilir misiniz?
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Eylül 2022 #13 Kiznaiver dedi: Kusurlu değil ki ürünü farklı yollamışlar. Genişletmek için tıkla... Sonuç itibarıyla kusurlu bir alışveriş deneyimi olmuş oluyor. Ben a ürünü alıyorsam bana kafasına göre b ürünü yollayamaz ki. Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Kusurlu değil ki ürünü farklı yollamışlar. Genişletmek için tıkla... Sonuç itibarıyla kusurlu bir alışveriş deneyimi olmuş oluyor. Ben a ürünü alıyorsam bana kafasına göre b ürünü yollayamaz ki.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 2 Eylül 2022 #14 Satın aldığın ürün belirtilen özellikleri taşımadığı için iade edebilirsin. Keyfi iade nedeniyle koşulsuz cayma hakkı kaldırıldı sadece. Artı -1 Eksi
Satın aldığın ürün belirtilen özellikleri taşımadığı için iade edebilirsin. Keyfi iade nedeniyle koşulsuz cayma hakkı kaldırıldı sadece.
KS KS 5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 2 Eylül 2022 #15 demircay dedi: Ayrıca, o yapılan düzenleme teknolojik aletler için değil mi? Bu arada garantisi olan bir güneş kremi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Güneş kremi bozuldu teknik servis nerede? Artı 0 Eksi
demircay dedi: Ayrıca, o yapılan düzenleme teknolojik aletler için değil mi? Bu arada garantisi olan bir güneş kremi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Güneş kremi bozuldu teknik servis nerede?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #16 Chuck Schuldiner dedi: Sonuç itibarıyla kusurlu bir alışveriş deneyimi olmuş oluyor. Ben a ürünü alıyorsam bana kafasına göre b ürünü yollayamaz ki. Genişletmek için tıkla... Aynen bu şekilde. İade etmek zorundalar ayrıca garanti falan saçmalık. Artı 0 Eksi
Chuck Schuldiner dedi: Sonuç itibarıyla kusurlu bir alışveriş deneyimi olmuş oluyor. Ben a ürünü alıyorsam bana kafasına göre b ürünü yollayamaz ki. Genişletmek için tıkla... Aynen bu şekilde. İade etmek zorundalar ayrıca garanti falan saçmalık.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #17 demircay dedi: Ayrıca, o yapılan düzenleme teknolojik aletler için değil mi? Bu arada garantisi olan bir güneş kremi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam her ürüne belli bir süre garanti yapılıyor çünkü zorunlu. Sadece teknoloji kategorisineyse bilmiyorum. Artı 0 Eksi
demircay dedi: Ayrıca, o yapılan düzenleme teknolojik aletler için değil mi? Bu arada garantisi olan bir güneş kremi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam her ürüne belli bir süre garanti yapılıyor çünkü zorunlu. Sadece teknoloji kategorisineyse bilmiyorum.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Eylül 2022 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hocam her ürüne belli bir süre garanti yapılıyor çünkü zorunlu. Sadece teknoloji kategorisineyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana garantisi olan güneş kremi linki atın. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hocam her ürüne belli bir süre garanti yapılıyor çünkü zorunlu. Sadece teknoloji kategorisineyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana garantisi olan güneş kremi linki atın.
CaBul Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #19 564300 dedi: Hepsiburada'dan güneş kremi aldım ama gelen ürün görseldeki ürün ile aynı değildi. İade alırlar mı? İade nedeni: Siparişime farklı ürün geldi. Açıklama: Görseldeki ürün ile gelen ürün aynı değil. Genişletmek için tıkla... Edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
564300 dedi: Hepsiburada'dan güneş kremi aldım ama gelen ürün görseldeki ürün ile aynı değildi. İade alırlar mı? İade nedeni: Siparişime farklı ürün geldi. Açıklama: Görseldeki ürün ile gelen ürün aynı değil. Genişletmek için tıkla... Edebilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #20 demircay dedi: Hocam bana garantisi olan güneş kremi linki atın. Genişletmek için tıkla... Garanti süresi 24 ay yazıyor bak... https://www.hepsiburada.com/quality-life-ql-yuz-gunes-kremi-50-spf-leke-karsiti-110-ml-cok-yuksek-koruma-p-HBCV000020UGO3 Dediğim gibi her ürüne koymak zorundalar. Koymazlarsa ve şikayet edilirse başları yanar. Artı 0 Eksi
demircay dedi: Hocam bana garantisi olan güneş kremi linki atın. Genişletmek için tıkla... Garanti süresi 24 ay yazıyor bak... https://www.hepsiburada.com/quality-life-ql-yuz-gunes-kremi-50-spf-leke-karsiti-110-ml-cok-yuksek-koruma-p-HBCV000020UGO3 Dediğim gibi her ürüne koymak zorundalar. Koymazlarsa ve şikayet edilirse başları yanar.