Hepsiburada vs Vatan Bilgisayar

D

Dark^^

Ziyaretçi
Merhabalar. Bilgisayarım için Samsung 500GB 860 EVO SSD'yi alma kararı aldım. Kartım da 500 TL 50 kuruş var. İyice araştırdım en ucuz Hepsiburada'da 500 TL 28 kuruşa var. Vatan Bilgisayar'da ise 501 TL'ye var. İkisi arasında kaldım kartıma 50 kuruş daha aktarıp Vatan Bilgisayardan mı almalıyım yoksa Hepsiburada'dan mı? Vatan Bilgisayarın'mı satış sonrası desteği iyi yoksa Hepsiburada'nın mı? Hangisi daha güvenilir? Aklıma bir sürü soru takıldı.

Hepsiburada bağlantısı: Samsung 860 Evo 500 GB

Vatan Bilgisayar bağlantısı: Samsung 860 Evo 500 GB

Mağazaya gidip Vatan'dan alın derim.

Ben mağazadan almayı tavsiye etmiyorum.
Vatanbilgisayar'dan CM 600W Güç kaynağı aldım . Coil whine sorunu çıktı 3 gün sonra geri götürdüm mağazadan aldığınız için iade alamıyoruz dedi sebebi ise gelip görüp aldığınız için denildi , internetten almış olsaydınız iade alabilirdik dedi. 3 günlük parçayı 20 gün serviste bekledim sonrasında servis sorunsuz diyerek geri yolladı güç kaynağını.

Ben mağazadan almayı tavsiye etmiyorum.
Vatanbilgisayar'dan CM 600W Güç kaynağı aldım . Coil whine sorunu çıktı 3 gün sonra geri götürdüm mağazadan aldığınız için iade alamıyoruz dedi sebebi ise gelip görüp aldığınız için denildi , internetten almış olsaydınız iade alabilirdik dedi. 3 günlük parçayı 20 gün serviste bekledim sonrasında servis sorunsuz diyerek geri yolladı güç kaynağını.
Dostum sizi keklemişler. Bizim burada CW çıkınca servise gönderip duruma göre haraket ediyorlar. Şubeden şubeye fark ediyor galiba.
Cidden şu Vatan bazı şubelerine bir göz atmalı bence.

Hangisi ucuzsa, taksit yaptıracaksanız size uygun taksit yapanı seçin. Ben genellikle Hepsiburadayı tercih ediyorum çünkü hem kendi Hepsiexpress'leri hızlı, ayrıca iade işlemleri çok kolay.

Dostum sizi keklemişler. Bizim burada CW çıkınca servise gönderip duruma göre haraket ediyorlar. Şubeden şubeye fark ediyor galiba.
Cidden şu Vatan bazı şubelerine bir göz atmalı bence.

Ben daha hiçbir şey almıyorum Vatanbilgisayar'dan . Hepsiburada' yı öneriyorum iade , servis işlemleri çok kolay.şu zamana kadar bir sıkıntı da yaşamadım,100 den fazla siparişim olmuştur.

Ben daha hiçbir şey almıyorum Vatanbilgisayar'dan . Hepsiburada' yı öneriyorum iade , servis işlemleri çok kolay.şu zamana kadar bir sıkıntı da yaşamadım,100 den fazla siparişim olmuştur.
Evet Hepsiburada iyi. Bende Vatan'ı çok önermiyorum. Bizim buradaki şube iyi sadece. Mağzasından aldığım ürünü yaklaşık 10 dakika içinde iade ettim. Çalışanlarıda çok hoş konuşuyor ve yerinde tavsiyeler veriyorlar. Ama her şubesi böyle değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı