Hepsiburada'da iade ettiğim para tekrar hesabımdan çekildi

Emre Çetin 70

Hectopat
Merhaba. Bu sene başlarında ocak ya da şubat ayında Hepsiburada üzerinden 369 TL'ye bir oyuncu kulaklığı aldım ve iade ettim. İade tamamlandı her şey güzel iyi hoş ama bir baktım bu adamlar bana 6 şubat'ta ve 7 şubat'ta Papara hesabıma 2 defa iade yollamışlar. Ve gelen paralarda 369TL olarak Hepsiburada logosu var idi. Bende hemen Hepsiburada müşteri hizmetlerinden talep açtım. Dedim ki bana fazladan para yollamışsınız bunu size nasıl geri verebilirim. Bana bir ödeme linki yolladılar ve linkten 369 TL ödeme yaptım. Bende ne güzel oh miss kalbim rahat anlım açık yaşamaya devam ediyorum derken 27 Nisan 2023 tarihinde hesabımdan habersiz 369TL çekildi. Dedim bu ne acaba baktım Hepsiburada logosu var. Bastım üstüne Düzeltme/İade yazıyor. Dedim ki bu adamlar benden bu parayı neden çekti. Ben iade ettiğim halde hesabımdan fazladan 369 TL çekildi ve şu an ne Papara neden Hepsiburada bana yardımcı oluyor. Papara'ya sorduğumda iade ettiğim paranın harcama olarak gözüktüğünü, parayı Hepsiburada'nın vereceğini söylüyor. Aynı zamanda Papara kendileri bana şöyle dedi: Bizim tarafımızdan 2 defa iade talebi oluşmuş. Ben bu parayı kimden, nasıl alacağım yardım edin. Kendimi anlatamadım ama anlayan vardır umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yapmanız gereken bir süre beklemekti. İadede böyle şeyler yaşandığında firmalar kendileri düzeltiyorlar zaten. Hepsiburada'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz yardımcı olurlar.
Hocam iletişime geçtim fakat hala vermiyorlar. Paparayla konuşuyorum onlarda hepsiburadaya yönlendiriyor. Bekleyin dediniz fakat o para hesabımda dursa huzursuz olacaktım. Hemen vermek istedim.

Hocam iletişime geçtim fakat hala vermiyorlar. Papara'yla konuşuyorum onlarda Hepsiburada'ya yönlendiriyor. Bekleyin dediniz fakat o para hesabımda dursa huzursuz olacaktım. Hemen vermek istedim.
Burada Papara'nın yapabileceği bir şey yok. Canlı sohbete bağlanın, anında çözerler.

O parayı kendin atmayacaktın, bu firmaların muhasebecileri olur, giren çıkan parayı inceler gerekeni yaparlar. Sizin geri yolladığınız parayı gözden kaçırmışlar.

Tekrar müşteri hizmetlerine söyleyin düzeltirler. Dekontları falan hazır edin şimdiden.

O parayı kendin atmayacaktın, bu firmaların muhasebecileri olur, giren çıkan parayı inceler gerekeni yaparlar. Sizin geri yolladığınız parayı gözden kaçırmışlar.

Tekrar müşteri hizmetlerine söyleyin düzeltirler. Dekontları falan hazır edin şimdiden.
Hocam parayı çektikleri günden beridir uğraşıyorum. 20 21 gün oldu.

Hocam parayı çektikleri günden beridir uğraşıyorum. 20 21 gün oldu.
Ne demem gerekiyor bunlara ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı