Evet bir de bi sorum var bu fiyata iyi mi? update nerden yapabilirim?bende 1060 6 gb sıstem topluyacagım temmuzda arada 400 tl fark olsabıle 6 gblık alıcam
Evet bir de bi sorum var bu fiyata iyi mi? update nerden yapabilirim?bende 1060 6 gb sıstem topluyacagım temmuzda arada 400 tl fark olsabıle 6 gblık alıcam
Ankara da oturuyorum akrabam bilgisayar mühendisi yapar mıbu r5 2600 2. nesil oldugu ıcın guncellemekiçin 1.nesil bi ryzen işlemci takılıp guncelleme yapılıcak sonrasıdna kendi işlemcini takıp kullanabıleceksın
aslında sadece anakartı farklı bi yerden alsan olabılır ama sadece anakartı aldıgın ıcın update yapmayabılırler bılemıyorum veya istanbuldaoturuyorsan yaptırman cok sıkıntı olmaz gıbı
yapabilmesi için elinde 1.nesil ryzen işlemci olması lazımAnkara da oturuyorum akrabam bilgisayar mühendisi yapar mı![]()
Intel işlemci alabilir miyim amd yerine bir şey değişir migüncellemeyi itopya sinerji gibi yerler yapıp yollar ama sadece anakart alınca yaparlarmı bılmıyorum vatan ılgısayarda yapar veya aldıgın anakartın servisi ile gorusuceksın ben sırf bu sorunu yasamayım dıye temmuzda b450m serisianakartlar çıkacak onları bekliyorum hemseçimlerden sonra belkı dolar düşer ayrıca temmuzda yenı ekran kartları çıkabılır amazon felandaaçılıcak dıolardı beklmek daha dogru gıbı sımdılık
yapabilmesi için elinde 1.nesil ryzen işlemci olması lazım![]()
Amd yerine anakartın desteklediği bir intel işlemci koyar mısınız? Ve amd ile arasında fark olur mu?güncellemeyi itopya sinerji gibi yerler yapıp yollar ama sadece anakart alınca yaparlarmı bılmıyorum vatan ılgısayarda yapar veya aldıgın anakartın servisi ile gorusuceksın ben sırf bu sorunu yasamayım dıye temmuzda b450m serisianakartlar çıkacak onları bekliyorum hemseçimlerden sonra belkı dolar düşer ayrıca temmuzda yenı ekran kartları çıkabılır amazon felandaaçılıcak dıolardı beklmek daha dogru gıbı sımdılık
yapabilmesi için elinde 1.nesil ryzen işlemci olması lazım![]()
@pantheon sizce bu sistem iyi mi?Eki Görüntüle 308537Eki Görüntüle 308538şu sistemi alabilirsen çok iyi olur senin için kardeşim bide anakartı update yapabilirsen işlemci için çok iyi olur
Evet haklısınız ama bugün son günüm yoksa sizin dediğiniz gibi yapabilirdimHicbir sey yapamiyorsaniz ve ekran karti fiyatlari dusmez diyorsaniz sadece ekran kartini Hepsiburada' dan bugun alin. Sistemin en pahali donanimini ucuza getirdikten sonra sistem daha sonra da bir sekilde cikar ortaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.