Hepsiburada'dan alınan monitörü iade edilir mi?

@bertan06 @Silinen üye peki iade süreci hakkında bilginiz var mı acaba? kargoya vereceğim ama adres neresi olacak mesela

sorun ne ki ne diyorlar?
Ürünü site üzerinden giriş yaptıktan sonra siparişlerim bölümünden iade olarak işaretledikten sonra size iade kodu verilecek onunla kargoya verip yollayabilirsiniz ama ürünü iyi paketleyin ki kargoda yaşanacak sorun size yıkılmasın. Tabi bu aralar kargolar kotalı çalıştığı için kendiniz gidebilirseniz de iyi olur iade sürecini aşmamak adına.

Merhabalar, Hepsiburada'dan 2 gün önce ASUS monitör aldım fakat bir TN panel kullanıcısı olarak beğenmedim, satılabilirliğinde bir sorun yok, ölü piksel, ghosting vs bulunmamakta. Fakat kablo ambalajlarını yırttım, bu ürünü geri alırlar mı beğenmedim desem? Daha önce iade yapmış arkadaşlar süreci anlatabilir mi lütfen.

Hepsiburada'dan aldım satıcısı ise turuncu bilgisayar.

15 gün cayma bedeli vardır iade almak zorundalar.

@bertan06 @Silinen üye peki iade süreci hakkında bilginiz var mı acaba? kargoya vereceğim ama adres neresi olacak mesela

sorun ne ki ne diyorlar?
Servis raporu istiyorlar, geldiği gün arayıp çağrı merkezinden iade oluşturdum 30 kere aramışımdır servise siz gönderin dedim en sonra 1 haftadır onun cevabını bekliyorum ürün onlarda hala 2 haftada bir geri dönüş yapıyolar çağrı merkezleri sorunlu arıyorum hat düşüyor sürekli 2-3 saatimi harcamam gerekiyor çağrı merkezi için manevi tazminat davası açıcam çok zor duruma soktular...

Hepsiburada pişmanlıktır, en son sanırım 2017 yılında bilgisayar parçası sipariş etmiştim ve Hepsiburada Express ile gün içinde gelecekti, depoya 15km mesafede oturmama rağmen 2 günde geldi, gelen üründe bilgisayar parçası değil balık yemiydi.

Eskiden olsa sıkıntı olmaz derdim. Ancak şu an hiç öyle olacağını sanmıyorum. Ki ben o zamanlar 2 adet monitör alıp kutularını açıp ürünün kozmetiksel durumundan hoşnut olmadığım için iade etmiştim. İkisi de aynı marka model üründü. Şu an bunu yapabilmeniz imkânsıza yakındır. Tabi yasal olarak da iade almaları gerekiyor diye biliyorum. Fakat ancak kanun yoluyla halledebilirsiniz sanıyorum. O sebeple bu tarz ürünleri Vatan vb gibi yerlerden görerek satın almanız daha makul. En son değişmediyse bildiğim kadarıyla ürünü ilgili bölümden alıp, ardından kasada ödemesini gerçekleştirip, tekrar ilgili bölüme gidip hem bir sorun sıkıntı var mı diye kontrol, hem de ölü piksel testi yaptırabiliyordunuz. Ve bir sorun çıkması durumunda ürün o an orada açıldığı için sorunsuz iade kabul ediliyordu.

Eskiden olsa sıkıntı olmaz derdim. Ancak şu an hiç öyle olacağını sanmıyorum. Ki ben o zamanlar 2 adet monitör alıp kutularını açıp ürünün kozmetiksel durumundan hoşnut olmadığım için iade etmiştim. İkisi de aynı marka model üründü. Şu an bunu yapabilmeniz imkânsıza yakındır. Tabi yasal olarak da iade almaları gerekiyor diye biliyorum. Fakat ancak kanun yoluyla halledebilirsiniz sanıyorum. O sebeple bu tarz ürünleri Vatan vb gibi yerlerden görerek satın almanız daha makul. En son değişmediyse bildiğim kadarıyla ürünü ilgili bölümden alıp, ardından kasada ödemesini gerçekleştirip, tekrar ilgili bölüme gidip hem bir sorun sıkıntı var mı diye kontrol, hem de ölü piksel testi yaptırabiliyordunuz. Ve bir sorun çıkması durumunda ürün o an orada açıldığı için sorunsuz iade kabul ediliyordu.
Aslında ürünü sevdim VG249Q modeli ölü piksel veya ghosting yok ama ekranın ortadan %60 kısmı sarı tonunda. Ekranın sağına bakıyorum beyaz ortası sıcak renkte, bu bir sorun mu yoksa IPS panelde böyle mi bilmiyorum tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı