Hepsiburada'nın Amazon'un yolundan gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Hepsiburada Premium'a bakınca tamamen Amazon Prime gibi olması, sundukları her şey Prime üyeliği ile aynı. Hatta Prime Video için blu TV anlaşması bile yapmışlar. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tüm tr markaları < amazon.

Amazonun iş ahlakı çok üst düzey. TCK ne diyorsa kendilerini o yolda güncelleyerek piyasamıza girdiler. Şöyle bir örnek vereyim konu kapansın.
Örnek ;

2 ay önce 5.30₺’den 16 tane meyve suyu aldım. 1 ay önce o siparişten bana 3.60₺ gibi bir ücretin hediye kartıma yüklendiğine dair mail geldi. Arayıp sordum ne oldu diye ürün tekrar stoğa girmiş ve indirimli olarak girmiş. İade buna dair iadeymiş. Bu bambaşka bir seviye

Tüm TR markaları < Amazon.

Amazon'un iş ahlakı çok üst düzey. Tck ne diyorsa kendilerini o yolda güncelleyerek piyasamıza girdiler. Şöyle bir örnek vereyim konu kapansın.
Örnek;

2 ay önce 5.30₺'den 16 tane meyve suyu aldım. 1 ay önce o siparişten bana 3.60₺ gibi bir ücretin hediye kartıma yüklendiğine dair mail geldi. Arayıp sordum ne oldu diye ürün tekrar stoka girmiş ve indirimli olarak girmiş. İade buna dair iadeymiş. Bu bambaşka bir seviye.
Her üründe geçerli mi bu uygulama? Ben bütün bilgisayar parçalarımı oradan topladım. Aldığım zamanki fiyatla şu anki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı