Hepsiburada'nın şaka gibi kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürün fiyatından bahsediyorsan ekonomi uçuyor.

Atılan yorumların tarihlerine bakın, bence anormal bir durum yok yani o tarihe göre.

Ben neden maalesef Hepsiburada'yı seviyorlar dedim acaba vardır değil mi bildiğim şöyle söyleyeyim ben 16 yıldır Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum. Artık eskisi gibi ilgili değiller bunu geç müşteri hizmetleri gereğini yapmıyor bunu da geç, şimdi asıl mevzuu ürünüm arızalandı fakat ben iade istiyorum dedim ve iade talebi açtım ama onlar ne yaptı sürekli müşteri onarım istiyor diye talebimi değiştirip durdular. Mobilden netten hep görüyorum söylememe rağmen düzeltmediler. Meğerse mevzuu benim onlara değil direk servise yollamamı istiyorlarmış ee bana söylemiyorlar, böyle fikrimi değiştirmek istiyorlarmış bunu nereden öğrendim? Şikayetvar da yazdım beni aramak zorunda kaldılar bende 16 yıl böyle mi olacaktı deyince söyledi problemi yani işlerine gelmeyince müşteri umurlarında değil. Bende artık gerekmedikçe oradan almayacağım gerekirse 100 TL fazla veririm Gittigidiyor ve N11'den alırım Vatan'dan alırım.

Yorumlar 2012 ve 2013 tarihinde atılmış. Benim GT9500'ün zamanında açamadığı oyun yoktu şimdi açtığı oyun yok :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı