Hepsiburadayı tüketici mahkemesine verdim

Bence çok iyi yapmışsın. Hepsiburada rezalet bir firma oldu artık. Bende alışverişi kestim. Mahalle esnafı olsam daha iyi hizmet veririm. İsim yaptılar diye iyice bir tarafları kalktı. Umarım kazanırsın. Üstelik birçok şeyi piyasanın üstünde satıyorlar. Sözde hizmet veriyorlar diye pahalıya satıyorlar ancak ortada hiçbir hizmet yok. Sonucu burdan bizimle de paylaşırsan sevinirim.
Millet burada söylerdi ve ben inanmazdım. Çünkü daha önceki alışverişlerimde -ne kargo, ne ürün- sorun yaşamamıştım. Ta ki dün verdiğim siparişin teslim günü 7 Ocak olarak görünene kadar.

Millet burada söylerdi ve ben inanmazdım. Çünkü daha önceki alışverişlerimde -ne kargo, ne ürün- sorun yaşamamıştım. Ta ki dün verdiğim siparişin teslim günü 7 Ocak olarak görünene kadar.
Şu kara cuma olayına istinaden öyle yaptılar çünkü kendi kargoları da dahil bütün firmalar patladı. Bunu önceden öngörüp ona göre bir aksiyon alınabilirdi ama neden yapsınlar ki? :D Çünkü para akıyor. Sipariş veriyorsun daha siparişin onaylanmadan şak diye paranı çekmesini biliyor. İş icraate gelince fos. Ben birçok firmadan alışveriş yaptım. Hepsiburada kadar rezaletini henüz görmedim.

O kadar yoğunluk içerisinde başka bir firmadan sipariş verdim. Ertesi gün elime geldi. Yani onca mağazaya bu cuma beyaz da birtek Hepsiburada'ya mı karaydı? Bunu her yerde söylüyorum. Son tüketici olarak bizler hakkımızı aramazsak böyle firmalar bizi yolmaya devam eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı