Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 21 Nisan 2023 #1 Hepsipay'den Paycell kartima iade yaptım ama hesabıma gelmedi.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 21 Nisan 2023 #2 İadeler Paycell'e günler sonra yansıyor. Normal.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 21 Nisan 2023 #3 Cilcuenca dedi: İadeler Paycell'e günler sonra yansıyor. Normal. Genişletmek için tıkla... Günler derken neyi kastettiniz o para acilen ulaşması lazım bana
Cilcuenca dedi: İadeler Paycell'e günler sonra yansıyor. Normal. Genişletmek için tıkla... Günler derken neyi kastettiniz o para acilen ulaşması lazım bana
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #4 Dr.Mogan dedi: Günler derken neyi kastettiniz o para acilen ulaşması lazım bana Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz günler işte. Para anında hesabınıza geçmiyor. Yapabileceğiniz bir şey olduğunu da sanmıyorum.
Dr.Mogan dedi: Günler derken neyi kastettiniz o para acilen ulaşması lazım bana Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz günler işte. Para anında hesabınıza geçmiyor. Yapabileceğiniz bir şey olduğunu da sanmıyorum.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #5 Anında gelmiyo zaten, 1-2 gün bekle gelir.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 21 Nisan 2023 #6 Dr.Mogan dedi: Günler derken neyi kastettiniz o para acilen ulaşması lazım bana Genişletmek için tıkla... En az 4 iş günü kadar sürüyor. Bazı iadelerimin hafta sonu dahil 8 günü bulduğu olmuştu.
Dr.Mogan dedi: Günler derken neyi kastettiniz o para acilen ulaşması lazım bana Genişletmek için tıkla... En az 4 iş günü kadar sürüyor. Bazı iadelerimin hafta sonu dahil 8 günü bulduğu olmuştu.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.034 Çözümler 47 Yer Mersin 21 Nisan 2023 #7 14 gündür battle.net iadesi bekliyorum. Karta geç ulaşıyor böyle şeyler galiba.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 21 Nisan 2023 #8 Tolga Doğan dedi: Anında gelmiyo zaten, 1-2 gün bekle gelir. Genişletmek için tıkla... Çok saçma iade ettikten 1 dk sonra hepsi pay geliyor karta gelince 4 gün bekletiyor
Tolga Doğan dedi: Anında gelmiyo zaten, 1-2 gün bekle gelir. Genişletmek için tıkla... Çok saçma iade ettikten 1 dk sonra hepsi pay geliyor karta gelince 4 gün bekletiyor
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 21 Nisan 2023 #9 Dr.Mogan dedi: Çok saçma iade ettikten 1 dk sonra hepsi pay geliyor karta gelince 4 gün bekletiyor Genişletmek için tıkla... Paycell'de tüm iadeler böyle. Enpara'da Hepsiburada iadeleri neredeyse anında geliyor. Akbank'ta ortalama 2-3 gün sürüyor.
Dr.Mogan dedi: Çok saçma iade ettikten 1 dk sonra hepsi pay geliyor karta gelince 4 gün bekletiyor Genişletmek için tıkla... Paycell'de tüm iadeler böyle. Enpara'da Hepsiburada iadeleri neredeyse anında geliyor. Akbank'ta ortalama 2-3 gün sürüyor.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 21 Nisan 2023 #10 Cilcuenca dedi: Paycell'de tüm iadeler böyle. Enpara'da Hepsiburada iadeleri neredeyse anında geliyor. Akbank'ta ortalama 2-3 gün sürüyor. Genişletmek için tıkla... paycelden başka doğru dürüst kartta yok
Cilcuenca dedi: Paycell'de tüm iadeler böyle. Enpara'da Hepsiburada iadeleri neredeyse anında geliyor. Akbank'ta ortalama 2-3 gün sürüyor. Genişletmek için tıkla... paycelden başka doğru dürüst kartta yok