Turist Ömer
Picopat
En iyi ihtimalle Pazartesi gününden önce geleceğini sanmıyorum. Bence buna göre önlem alabiliyorsanız alın ve mağdur olmayın.Hepsipay'den Paycell kartima iade yaptım ama hesabıma gelmedi.
En iyi ihtimalle Pazartesi gününden önce geleceğini sanmıyorum. Bence buna göre önlem alabiliyorsanız alın ve mağdur olmayın.Hepsipay'den Paycell kartima iade yaptım ama hesabıma gelmedi.
Önlem derkenEn iyi ihtimalle Pazartesi gününden önce geleceğini sanmıyorum. Bence buna göre önlem alabiliyorsanız alın ve mağdur olmayın.
Paranın acil gelmesi gerekiyor demişsiniz ya ona cevaben.Önlem derken
Paranın acil gelmesi gerekiyor demişsiniz ya ona cevaben.
Pazartesine kadar beklerim olmazsa yasal yollara başvuracağımŞöyle Ziraat kullanıyorum 1 DK da çoğu siteden iade geliyor. Ama şuan bayram pazartesiye kadar gelmeye bilir.
Paranız gelir merak etmeyin. Panik olmaya gerek yok.Pazartesine kadar beklerim olmazsa yasal yollara başvuracağım
Paranız gelir merak etmeyin. Panik olmaya gerek yok.![]()
Belli olmazBu arada konusu açılmışken hep merak ettiğim soruyu sormak isterim: bizim bu iade paralarını bankalar faiz veya herhangi bir işlem için kullanıyor olabilir mi? Yani bizim iade paralarını bankalar işletiyor olabilir mi? Mevzuat nedir inanın bilmiyorum belki de komik bir soru oldu ama bilmediğim için soruyorum. Bilen biri aydınlatırsa hep birlikte aydınlanırız.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.