Her Bütçeye Sistem Önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam benim amacım I5 7400 alıp RX480 takmak . Bide size sorayım dedim. Bütçe 3500 civarı

Sent from my SM-J700F using Technopat Sosyal mobile app

İ5 7400 ve RX 480 çok güçlü bir birlikteliktir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin. Tüm oyunlar 1080p Ultra ayarlarda oynanıyor. Bazılarında MSAA açık.

Sağda ise ortalama FPS yazıyor.

02:00'dan başlatın.

Yani almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL'lik öneri:

ASRock B250M Pro4 1151 M-ATX HDMI/DVI DDR4

Intel Core i5 7400 3.0 Ghz 6 MB 1151

MSI Radeon RX 480 Armor 8G OC 8192MB.PCI-E.DVI.2xHDMI.2xDP

Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 2400 MHz (PC4-19200) CL16 DR x8 UnbuffeKırmızı DIMM - BLS8G4D240FSB

Toshiba 8.9cm (3.5'') 1TB SATA3 Desktop P300 7200 64

XFX 500W (80+Bronze) 12cm Fan Single Rail

CORSAIR CC-9011075-WW 100R Carbide Serisi USB3.0 Pencereli Kasa - inventus

HIS alan bir arkadaş sıkıntı çekiyormuş arkadaş söyledi bir konuda o yüzden MSI öneriyorum. Soğutması gayet iyi Armor'un.

Bu Sistem Hiçbir oyunda 1080p çözünürlükte ve ultra ayarlarda 60 FPS altına düşmez.

Kanıtı ise bu adam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.dakikadan başlatın ve performansını görün.

Son düzenleme:
Hocam kaos yok sadece hangisi daha mantıklı onu çözmeye çalışıyorum.

Daha kaliteli Kasa ve PSU bana daha mantıklı geliyor.

@BERWAR Hocamın attığı videoyu da sonuna kadar izledim.

Adam hiçbir fark yok diyor saat hızları vs. her şeyi aynıymış.

Özetle, Kırmızı-Siyah renk seviyorsan Gaming X, Siyah-Beyaz seviyorsan Armor al diyor.

İkisinin de arka plaketi yokmuş bir de.

Bunları öğrendikten sonra daha da mantıklı gelmeye başladı bana Armor alıp diğerlerini daha kaliteli almak.

Neticede arada bir fark yok.
Kaosu mecaz anlamda kullandım ya, kötü bir şey söylemedim :D Epey münakaşa dönmüş yani. Sonuç önemli, sonuç nedir? Bir karara varabildiyseniz yeni öneriler sunalım.

Kaosu mecaz anlamda kullandım ya, kötü bir şey söylemedim :D Epey münakaşa dönmüş yani. Sonuç önemli, sonuç nedir? Bir karara varabildiyseniz yeni öneriler sunalım.

Kırmızı RX 470 isterse alacak kişi senin sistem, Siyah RX 470 isterse benim sistem :D

Aralarında fark yok.

Rengin tek faktör olduğunu düşünmüyorum, sonuçta Gaming X model kartlarda ısı boruları daha kalın olduğu için daha iyi bir soğutma performansı tartışılmaz. Bu da beraberinde daha sessiz çalışan bir kartı getirir.

Videoyu izleme şansım yok henüz, ancak videoda bazı noktaların atlandığını düşünüyorum.

Rengin tek faktör olduğunu düşünmüyorum, sonuçta Gaming X model kartlarda ısı boruları daha kalın olduğu için daha iyi bir soğutma performansı tartışılmaz. Bu da beraberinde daha sessiz çalışan bir kartı getirir.

Videoyu izleme şansım yok henüz, ancak videoda bazı noktaların atlandığını düşünüyorum.

Hocam soğutma istiyorsa arkadaş kasaya bir tane daha fan takar sıkıntı yok.

Ben fiyat farkına değecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Ona o kadar para vereceğime daha iyi Kasa ve PSU alırım.

Çok ısınmaz kart. Armor'un soğutması da iyi.

He diyelim 7/24 açık ve ağır oyun oynuyorum. O zaman Kasaya iki tane fan takarım hop yola devam :D

Birazcık daha iyi soğutuyor diye 150 TL fazla vermeyi gereksiz buluyorum şahsen ama kişiden kişiye değişir.

O 150 TL ile daha iyi Kasa, PSU alırım. Bir de fan takarım kasaya farkı kapatırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride sistem üzerinde güncelleme yapmak istendiğinde kasa ve güç kaynağını değiştirmenin daha az masraflı ve daha mantıklı bir hamle olduğunu düşündüğüm için ben ekran kartında Gaming X modelinden yanayım mesela.

Kasaya 2 fan takıp devam etme durumu her zaman yapılabilir, şayet şu an ekran kartı daha iyi ancak kasa kalitesizse bile 2 fan almak zor değil. Bence videoda kırpılarak anlatılmış ki bunu yorumları biraz incelediğimde böyle düşünen insanların olduğunu görünce daha iyi anladım.

Bence her bütçe için 2 alternatif sunup ana mesaja eklemek iyi olacak. Gerçi yine de sistem toplama konularının önüne geçebileceğimizi sanmıyorum fakat insanlara en azından rehber oluruz belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı