Rehber Her bütçeye sistem toplama önerisi

QVL listesine bakılarak RAM alınmaz, Patriot'un önerdiğimiz RAM'lerin çoğu listelerde yok, QVL listesine gerek yok.
Gel benim anakartın QVL listesinde olmayıp da çalışan-çalışmayan RAM sorunlarını çöz alnından öpeyim seni kardeşim. :)

QVL referanstır, orayı baz alarak RAM satın almak, işi garantiler. O yüzden saçmalama lütfen.

Ayrıca sanki bana dünyanın en iyi RAM markasıymış gibi... Ne buluyorsunuz şu Patriot'ta anlamıyorum. Rezil bir ürün.

O kadar Patriot RAM gördüm, çeşit çeşit modeller XMP açınca zart FAIL veriyo Memtest86'da. 1 değil 2 değil 3 değil... Almayın aldırmayın diyorum.

pckolik 26klık sistemi almayı düşünüyordum fakat fazla olumsuz yorum gördüm oyüzden almayı düşünmüyorum şuanlık max 30kya kadar işlemcisi amd ekran kartı nvidia bir sistem önerir misiniz diğer sitelerden teşekkürler

PcKolik 26klık sistemi almayı düşünüyordum fakat fazla olumsuz yorum gördüm o yüzden almayı düşünmüyorum şu anlık Max 30kya kadar işlemcisi AMD ekran kartı NVIDIA bir sistem önerir misiniz diğer sitelerden teşekkürler.

Hazır sistem şart değil ise parça parça attığım sistemi alabilirsin hocam.

Patriot yok diye QVL listesinden RAM alınmaz mantığını nasıl kurdunuz?

Listeye bakılarak RAM alınmaması gerektiğini söyledim, bu sadece örnek.
Bir sürü olmayan RAM var, çoğu çalışıyor, yani oraya bakarak almaması gerektiğini söyledim.

Gel benim anakartın QVL listesinde olmayıp da çalışan-çalışmayan RAM sorunlarını çöz alnından öpeyim seni kardeşim. :)

QVL referanstır, orayı baz alarak RAM satın almak, işi garantiler. O yüzden saçmalama lütfen.

Ayrıca sanki bana dünyanın en iyi RAM markasıymış gibi... Ne buluyorsunuz şu Patriot'ta anlamıyorum. Rezil bir ürün.

Herkesin G.Skill alacak bütçesi yok, çoğu bütçede o RAM'i alıp bir şeyi yükseltebiliyoruz.
Çalışmayan RAM'i iade edersin, ancak sırf QVL listesinde yok diye almayıp o kadar para dökmeye gerek var mı?

3.5K'ya 6000Mhz 2x16 Ram bulursan atalım, eğer bulamazsan konuşmaya gerek yok?

Aga ben şöyle dizmeyi düşünüyorum;

Ekran kartı: RX 6700 düşünüyorum.
İşlemci olarak: Ryzen 5600.
RAM; Corsair Vengeance 2x8.
Anakart: B450M ya da A520M.
PSU; 500-600 watt düşünüyorum yeterli olur gibi bu sisteme.
Sıvı soğutma olarak daha arıştırmadım
Kasa olarak da 2-3 bin arası bakıyorum MSI vardı 2 bin lira onu düşünüyorum

Aga ben şöyle dizmeyi düşünüyorum;

Ekran kartı: RX 6700 düşünüyorum.
İşlemci olarak: Ryzen 5600.
RAM; Corsair Vengeance 2X8.
Anakart: B450M ya da A520M.
PSU; 500-600 watt düşünüyorum yeterli olur gibi bu sisteme.
Sıvı soğutma olarak daha arıştırmadım.
Kasa olarak da 2-3 bin arası bakıyorum MSI vardı 2 bin lira onu düşünüyorum.

Bütçen ne kadar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı