Merhaba dostlar, ilk rehberimi yapıyorum her bütçeye uygun mouse önerileri yapacağım 100 liradan 1000 liraya kadar olan mouseleri ekledim. Toplamda 15 adet mouse var listede.
100-200 lira arası:
www.teknosa.com
www.akakce.com
200-300 lira arası:
www.itopya.com
www.incehesap.com
300-500 lira arası:
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA bizzat kullanıyorum parasını hak ediyor çok ergonomik bir mouse.
www.itopya.com
www.akakce.com
www.itopya.com
500-750 lira arası:
www.vatanbilgisayar.com
www.itopya.com
LOGITECH G502 HERO GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bizzat test etme fırsatım olmuştu fiyatı biraz yüksek ama hak ediyor.
www.itopya.com
750-1000 lira arası:
www.akakce.com
Bu bütçeye G700 yakışırdı ama hiçbir yerde stok yok.
www.akakce.com
30 lira daha aşılırsa bu iyi olur.
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
100-200 lira arası:
Inca Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Inca Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Inca gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!
Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
200-300 lira arası:
ASUS TUF Gaming M3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M3 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M3 ITOPYA'da.
GamePower Renji 10.000DPI 9 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
300-500 lira arası:
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA bizzat kullanıyorum parasını hak ediyor çok ergonomik bir mouse.
Cooler Master MasterMouse MM530 RGB Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Cooler Master MasterMouse MM530 RGB Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SGM-4007-KLLW1 ITOPYA'da.
Asus P504 ROG Gladius II Origin Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus P504 ROG Gladius II Origin Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus P504 ROG Gladius II Origin Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Steelseries Rival 310 Siyah RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 310 Siyah RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62433 ITOPYA'da.
500-750 lira arası:
LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA'da.
Steelseries Rival 600 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 600 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62446 ITOPYA'da.
750-1000 lira arası:
Asus ROG Spatha Kablolu ve Kablosuz Lazer Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG Spatha Kablolu ve Kablosuz Lazer Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Son düzenleme: