Her Dosyayı Kopyalayan Virüs

Hardline1

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2014
Mesajlar
240
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat ailesi benim sorunum şu tam ne zaman başladığını bilmemekle beraber aynı dosyaların birde 2.kopyalarının oluştuğunu gördüm ve bunların neden olduğunu bir türlü çözemedim aşağı yukarı 9 aydır bilgisayarıma format atmıyorum ve 2 kişi kullanıyoruz bilgisayarı acaba bilgisayara virüs girmiş olabilir mi ? Çünkü bilgisayarda her türden dosya var şuanda bilgisayarım çok kalabalık ne önerirsiniz ? Aşağıda sorunu anlatmak için bir resim koydum.

hata.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki iletimdeki sorunu hallettim denilen adımları yaptım bazı dosyaları kendisi sildi fakat diğerleri kaldı işlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorunun hayla devam ettiğini gördüm. Ne yapabilirim ? @MF
 

Dosya Ekleri

  • hata1.png
    hata1.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 544
Son düzenleme:
MBAM ile temizlemeyi dene. Veya Kaspersky'ın masaüstü sürümünü kurup tarat. Olmadı format at ve format sonrasında ücretli güvenlik yazılımı kullan.
DreamSpark.com'dan indireceğim yazılım benim işimi görür mü hocam temiz bir format ile ? Ücretli yazılımım vardı aslında bir kenarda duruyor format atarken bilgisayarcı istemedi bende verme gereği duymamıştım sonradan virüs programı bana sorun çıkarıyor diye kaldırmıştım sanırım artık anladım virüs programının ne kadar faydalı olacağını.
 
Kaspersky indirip kurmana izin veriyorsa indir kur ve tarat.
http://devbuilds.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2015/kis15.0.2.361en-us.exe

Eğer virüs izin vermiyorsa aşağıda verdim, başka bir bilgisayar ve temiz Usb bellek veya Cd'ye yaz ve tarat.
Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın

Çözüm yine olmaz ise DreamSpark.com'dan indirecegin İSO ile temiz kurulum yap.
Ben en iyisi başka bir bilgisayardan kendime ISO dosyası indirip onu CD'ye yazıyım temiz temiz birde orjinal güvenlik yazılımı kurarım bundan sonrada daha dikkatli olurum.Teşekkürler..
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı