Her gün İETT'de Gördüğüm Kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam arkadaşlar. Sizlerle paylaşmak ve öneri almak istedim... Görüş ve fikirlerinizi esirgemeyin lütfen...

İlkten bir her şeyi açığa kavuşturayım daha sonra olayı anlatacağım.

Liseye yeni başladım ve 4 haftadır otobüsle aynı okula gidip geliyorum. Normalde otobüsün okulun önünden geçme saati 3.28. okuldan çıkış saatimiz ise 3.30. genelde otobüse 3.50 gibi biniyorum. Çünkü 3.28 otobüsüne yetişemiyorum. Ve olaya geçelim;

Bu haftanın başından beri ıett'de gördüğüm bir kız vardı. Her gün her sabah otobüse bindiğimde o kız vardı ve sürekli göz göze geliyorduk. Lakin dönüşte hiç rastlayamadık. Ve ben onun okuldan çıkış saatini bilmiyordum. Bugün yine okuldan dönerken (3.28 otobüsüne yetiştim) onun okulunun olduğu durağa geldi otobüs ve acaba biner mi diye düşünürken pat içeri girdi ve kartını bastı. Beni fark edince gülümsedi ve önlerde bir sürü boş oturacak yer varken geldi ve benim 3 önümde yanı boş olan bir bayanın yanına oturdu. Ya da ben bana gülümsediğini zannediyorum. Yanımda kuzenim vardı (onla her gün aynı otobüse biniyoruz). Kuzenime "ilerdeki kız varya" dedim sonra hemen atıldı ve "beni kesiyor değil mi" dedi. Gerçekten çok uyuzuma gitmişti. Her gün gördüğüm kız kuzenime mi bakıyordu bana mı bakıyordu? Ya da kuzenim kendini benim gözümde kendime göre daha mı iyi göstermeye çalışıyordu? Birden tüm hayallerim ve düşüncelerim yıkıldı. Kuzenimin iki çift lafı beni çok sinir etmişti... Halbüsem ki kız bana bakıyordu ve beni görünce gülümsemişti. Neyse daha sonra yol boyunca ben bunu düşünüp durdum. Zaten her otobüse binişimde ona nasıl açılacağımı düşünüyordum. Acaba numaramı bir kağıda yazıp mı versem yoksa gidip yüzüne merhaba mı desem? Ama gidip yüzüne söyleyerek de tanışabilirdim. Çünkü 3.28 otobüsü sonraki gelene göre çok boş oluyor.

Sizce ne yapmalıyım? Deneyiminiz veya fikriniz varsa özgürce yazabilirsiniz. İyi veya kötü her yoruma açığım. Teşekkürler.

Reis artık üniversitede sin ben sonucu merak ettim kızla çıkabildin mi hikayenin devamında anlatsana ya.

Reis artık üniversitede sin ben sonucu merak ettim kızla çıkabildin mi hikayenin devamında anlatsana ya.
Bu konuyu dün gibi hatırlıyorum.
Güncelleme: Platoniklik rekorum sonunda bitti üniversiteye gidince 2. hafta bir kız bana yazdı başta biraz tuhaf geldi ama sonra alıştım. O hemşire ben hemşir geçinip gideriz umarım.

Güncelleme: Platoniklik rekorum sonunda bitti üniversiteye gidince 2. hafta bir kız bana yazdı başta biraz tuhaf geldi ama sonra alıştım. O hemşire ben hemşir geçinip gideriz umarım.
Kanka ayni kisi misin ben son gorulmene baktım 5 yıl vardı ama bulmuşsun eşi hayırlı olsun

Hocam tabii en iyisini siz bilirsiniz ama aynı yerde çalışmamaya özen gösterin...

1610519262517.png

Kaptınız mı kızı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı