Her gün tek bölge programı nasıl?

Hyper 12

Decapat
Merhaba. Hem yağ yakıp hem kas kazanmaya çalışıyorum. Spora çok fazla zamanım yok günde 2 bölge çok zorluyor o yüzden aşağıdaki gibi program düşünüyorum. Sizce uygun mudur?

1.gün göğüs.
2.gün sırt.
3.gün omuz.
4.gün kol.

Bu şekilde sırayla haftada 6 gün gitmeyi düşünüyorum. Günde 120 gram protein alıyorum.

Merhaba. Hem yağ yakıp hem kas kazanmaya çalışıyorum. Spora çok fazla zamanım yok günde 2 bölge çok zorluyor o yüzden aşağıdaki gibi program düşünüyorum. Sizce uygun mudur?

1.gün göğüs.
2.gün sırt.
3.gün omuz.
4.gün kol.

Bu şekilde sırayla haftada 6 gün gitmeyi düşünüyorum. Günde 120 gram protein alıyorum.
Zorladığından değil bir bölgeye çok fazla set yaptığındandır. Bunu düşük tutup upper lower ya da ULxPPL yapabilirsin.

Peki kendi düşündüğüm gibi yapsam ne gibi eksileri olur.

Harcadığın zaman ve enerji karşısında aldığın verim düşük olur. Zamandan tasarruf edeyim derken aslında zamanını verimsiz kullanmış olursun.

Eğer doğalsan ve en azından 2-3 yıldır spor yapmıyorsan haftada 6 gün salona gidip aynı kalitede idman çıkarıyorsan bazı şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin. Zaten işi bilen hiçbir hoca özel bir durumun yoksa sana haftada 6 gün program yazmaz. İlla bu programı yapmak istiyorsan yap ama verimsiz bir program. Aynı zaman aralığında çok daha verimli ve yoğun bir idman atılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı