Her içi açılan PS4 tamir görmüş olarak mı geçer?

Aslinda temiz olanın daha kıymetli olmasi lazim ama maalesef piyasa böyle. Millete temizlendi deyipte tamir görmüş cihaz satanlarmi sebep esnafmi fiyat kirmak icin bahane uyduruyor o kadarını bilmiyorum.

Artık orasını esnaf bilebilir. Demek ki PS4 piyasası böyle yürüyormuş benim de pek aram olmayan bir piyasa.

Piyasa garip hocam inanin bende çözemedim.
Müşteriler kendini akıllı zannediyor. Sanki senin IQ seviyen düşük de o adamınki 2 katı daha yüksek. Düşük fiyat verip ürünü almaya çalışıyor. Satmayın daha iyi arkadaşlar.

Ocak'tan sonra tekrar satışlar hızlanır. Son 2 aydır maaşların değeri düşmüştü.

Ben de satıyorum başka bir tane mat kasa + V2 kırmızı transparan kol özel versiyon. 7 bin lira son diyorum adam 6 bin teklif ediyor. O zaman kolu değiştiririm replika veririm diyorum kombinasyonu bozmayalım diyor :D 6 bin liraya da tek kol parlak kasa veriyorlar. Sakat insanlar cidden.

Şu anlık bir fiyat bilgim yok yakın tarihte ilana koymayı planlıyorumda bakalım. PS4 Slim Gran Turismo Edition 2 kol orijinal. 16 tanede oyunum var ama belki ayrı yarı satabilirim. Dediğim gibi daha fiyat vs bir şey düşünmedim.

Müşteriler kendini akıllı zannediyor. Sanki senin IQ seviyen düşük de o adamınki 2 katı daha yüksek. Düşük fiyat verip ürünü almaya çalışıyor. Satmayın daha iyi arkadaşlar.

Akillidan ziyade genel olarak düşük fiyat algisi olduğu icin düşük fiyattan alip satmasi gerekirsede düşük fiyatdan satmayi düşünenlerde olacaktir.

Ben de satıyorum başka bir tane mat kasa + V2 kırmızı transparan kol özel versiyon. 7 bin lira son diyorum adam 6 bin teklif ediyor. O zaman kolu değiştiririm replika veririm diyorum kombinasyonu bozmayalım diyor :D 6 bin liraya da tek kol parlak kasa veriyorlar. Sakat insanlar cicidden.
Bu dediğiniz direkt ölücülük zaten.

Ocak'tan sonra tekrar satışlar hızlanır. Son 2 aydır maaşların değeri düşmüştü.

Ben de satıyorum başka bir tane mat kasa + V2 kırmızı transparan kol özel versiyon. 7 bin lira son diyorum adam 6 bin teklif ediyor. O zaman kolu değiştiririm replika veririm diyorum kombinasyonu bozmayalım diyor :D 6 bin liraya da tek kol parlak kasa veriyorlar. Sakat insanlar cidden.

Piyasada bir de öyle ölücüler dolu maalesef.

Şu anlık bir fiyat bilgim yok yakın tarihte ilana koymayı planlıyorumda bakalım. PS4 Slim Gran Turismo Edition 2 kol orijinal. 16 tanede oyunum var ama belki ayrı yarı satabilirim. Dediğim gibi daha fiyat vs bir şey düşünmedim.
Nadir bulunan sürüm dikkat et ucuzdan verme gerekirse piyasa yoklamalık ilan aç sonrasında çok talep gelirse fiyatı arttır. Sakın normal Slim'lerle aynı paraya verme.

Nadir bulunan sürüm dikkat et ucuzdan verme gerekirse piyasa yoklamalık ilan aç sonrasında çok talep gelirse fiyatı arttır. Sakın normal Slim'lerle aynı paraya verme.

Aynen aynı modelin piyasasına baktımda neredeyse 2-3 bin TL fark atmış. Sadece bir kapak farklı ve kol farklı. Bu fiyat farkı sadece bunlardan dolayı mı?

Teklif almak için ilan açmak cidden mantıklı bende yapıyordum bu şekilde PS3 gibi bir konsolu 5k gibi süper bir fiyata sattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı