PS4 alınır mı?

Sığar, ek depolama için taşınabilir disk alabilirsiniz. Mantıklı olan zaten Series S almak. PS4 daha çok hâli hazırda güçlü bir bilgisayar veya Xbox series X/S sahibi olan kişiler için mantıklı olur. Tek konsol alacaksanız Series S almanız lazım. Daha güncel, bütün Xbox nesillerini kapsayan geriye dönük uyumluluk var, FPS Boost var, daha güçlü, daha hızlı, emulatör kurulabilir, quick resume var.

Dediğin her şeyi anladım hocam ama tek konsol derken arkadaşımla yan yana oynayamaz mıyım?

Kırık veya 9.00 sistem yazılımında olan PS4'ler normal PS4'lere göre çok daha yüksek fiyatta maalesef. 10k altına adamakıllı bir kırık PS4 Slim bulmak çok zor.

Kırık ne demek hocam.

Dediğin her şeyi anladım hocam ama tek konsol derken arkadaşımla yan yana oynayamaz mıyım?

Kırık ne demek hocam.
Demek istediğim ana oyun makineniz sadece konsol olacaksa kesinlikle Xbox Series S daha doğru bir tercih olur. Kırık makinelere çeşitli mod işlemleri uygulanabilir.
Hocam biliyorum normal PS 4 alıp PS Cafe'de kırdırmak ne kadardır sizce tahmini olarak bende almayı düşünüyorum.
Yazılım sürümü 9.00 altında değilse kırılamaz.

Demek istediğim ana oyun makineniz sadece konsol olacaksa kesinlikle Xbox Series S daha doğru bir tercih olur. Kırık makinelere çeşitli mod işlemleri uygulanabilir.

Hocam bende hiçbir şey yok sadece TV var onunlada işte ya PS4'ya da Series S alacağız inşallah.

Hocam bende hiçbir şey yok sadece TV var onunlada işte ya PS4'ya da Series S alacağız inşallah.

Seeries s almayı düşünüyorum şu anda ama dün de PS4'dü 😄😁

9.00'a yükseltilebilir yazılım sürümü.
Ya hocam bir türlü anlatamadım. Bu 9.00 yazılımı altındaki makineleri bulmak çok zor. Bir çok kişi güncel kullandığı için en son sürüme güncelliyor ve herhangi bir düşürme yapılamıyor. Bu sebepten kırık veya bu dediğim yazılım sürümündeki makineleri bulmak çok zor iş.

Kırık makine güvenlimi.
Güvenli fakat bulması çok zor bulunsa bile aşırı pahalı oluyor fiyatları. Mesela ben kırık PS4 Pro fiyatlarına göz gezdirdim en kötüsü 13'ten başlıyor ve 20'ye kadar tırmanıyor. Yine Slim kasalarda 10'dan başlıyor. Ha ben Series X kullanıcıyısım ikinci ev konsolu olarak elimde kırık bir PS4 olsa Series X'de satıştan kalkan oyunları bu şekilde oynayabilirdim bu şekilde birbirlerini tamamlayan güzel ikili olurlardı. Yine tek ev konsolu alınacaksa Xbox Series S, PS4'ten çok daha iyi bir seçenek olur.

Ya hocam bir türlü anlatamadım. Bu 9.00 yazılımı altındaki makineleri bulmak çok zor. Birçok kişi güncel kullandığı için en son sürüme güncelliyor ve herhangi bir düşürme yapılamıyor. Bu sebepten kırık veya bu dediğim yazılım sürümündeki makineleri bulmak çok zor iş.

Güvenli fakat bulması çok zor bulunsa bile aşırı pahalı oluyor fiyatları. Mesela ben kırık PS4 Pro fiyatlarına göz gezdirdim en kötüsü 13'ten başlıyor ve 20'ye kadar tırmanıyor. Yine Slim kasalarda 1sıfırdan başlıyor. Ha ben Series X kullanıcıyısım ikinci ev konsolu olarak elimde kırık bir PS4 olsa Series X'de satıştan kalkan oyunları bu şekilde oynayabilirdim bu şekilde birbirlerini tamamlayan güzel ikili olurlardı. Yine tek ev konsolu alınacaksa Xbox Series S, PS4'ten çok daha iyi bir seçenek olur.

İlk olacak daha.

Hocam sence Forza Horizon 5 + FIFA 22 + 2kol Xbox Series S = 9500 TL mantklı mı yoksa FIFA 23 24 gibi oyunlar varken 22 alınmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı