Her PSU Her Sisteme Uyumlu mudur?

Evet. Fiyat/Performans olması için 1156 Xeon önerdim fakat 1366 Xeonlar daha iyi dediğin gibi. Çok çok ucuz fiyat isterse ve 1366 sokete yönelecekse bu işlemci fiyat performansın babasıdır: Tahmini Teslimat Zamanı

HT özelliği var. 4 çekirdek 8 izlek.
GIGABYTE GA-X58 USB3 INTEL X58 ANAKART+ i7 950 1366 İŞLEMCİ+FAN - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 580101242 Bunu satın alacağım sanırsam hem 1156 bozuk anakartımdan kurtulmuş olurum hemde ilerde işlemciyi w3690 alırım fakat ben sadece oyun oynayacağım bu işlemcinin oyun performansı nasıldır ? İnternete baktım fakat hep ruslar test falan yapmış pek anlayamadım.

GIGABYTE GA-X58 USB3 INTEL X58 ANAKART+ i7 950 1366 İŞLEMCİ+FAN - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 580101242 Bunu satın alacağım sanırsam hem 1156 bozuk anakartımdan kurtulmuş olurum hemde ilerde işlemciyi w3690 alırım fakat ben sadece oyun oynayacağım bu işlemcinin oyun performansı nasıldır ? İnternete baktım fakat hep ruslar test falan yapmış pek anlayamadım.
Eğer bu dili biliyorsanız böyle bir video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı