Her PSU Her Sisteme Uyumlu mudur?

Teknik olarak evet ama bazı anakartlar 4+4 CPU bağlantısı gerektirebilir. Bu her PSU'da bulunmayan bir özellik, bunun gibi ufak detaylara dikkat edilmeli.
Onun da aparatları var hocam. :) Zaten arkadaşın anakartı 4 pin ister. Aparatın da pek sorun çıkartcagını zannetmiyorum. Fanlar arasında ne kadar bi güç çekim farkı olabilir ki ?
Tamam hocam teşekkürler peki bunun dışında bir kasa önerir misiniz yoksa bu iyi midir ?
Aerocool Aero500 3 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Mavi Ledli Siyah ATX Bilgisayar Kasası (AE-AERO500)
Bu kasa gayet güzel. :)

Xeon işlemcilere de bakabilirsin. Daha uygun. Böylece 1060 alabilirsin.
Ayrıca eski kasanla devam edebilirsin. İstersen uzay sistem montajı yaparsın.
5 Dakika'da Uzay Montajı
Ben i7 4790'ı alıp ileride yeni seri kartlar gelince onlardan takmayı planlıyordum. Siz hangisini önerirsiniz ? Ayrıca 1060 ile darboğaz yapmıyacak Xeon olarak hangi işlemciyi önerebilirsiniz .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum.

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Bir de Xeon işlemci konusuna Joseph Stalin cevap vericek galiba doğru mu anladım ?

Evet.
Hangi Xeon işlemci bilmiyorum. - Galiba X3440- ufak bir OC ile GTX 1080 Ti bile besleyebileceğini @MWarfare 'den duymuştum.
Doğru bir bilgidir ancak hangi xeon onda emim değilim.

Şimdi Xeon bir sistem toplarsınız.
Ekran kartınız GTX 1060 olur.
İlerde DDR4 bir sisteme geçiş yaparsınız.
Anakart, RAM ve işlemci değiştirerek.

Evet.
Hangi Xeon işlemci bilmiyorum. - Galiba X3440- ufak bir OC ile GTX 1080 Ti bile besleyebileceğini @MWarfare 'den duymuştum.
Doğru bir bilgidir ancak hangi xeon onda emim değilim.

Şimdi Xeon bir sistem toplarsınız.
Ekran kartınız GTX 1060 olur.
İlerde DDR4 bir sisteme geçiş yaparsınız.
Anakart, RAM ve işlemci değiştirerek.
x3440 şuan ki anakartım ile uyumlu fakat anakartım bozuk galiba. Bilgisayarı kapat diyorum tam olarak kapanmıyor falan yeniden başlat diyorum kapanıyor ama yeniden açılmıyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde büyük ihtimalle anakart sıkıntılıdır demişti. Yani ya dediğiniz gibi x3440 alacağım ya şu anki anakart ile kullanıcam ya da yeni anakart alacağım bir de 8gb ram alıcam yeni 2x2 4gb ramim var şuan ve boş slot yok. Tabi o bahsettiğiniz işlemci x3440 ise. Yada i7 4790 sistemi alıcam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı