Her şey hazır olarak gelen dağıtım var mı?

Knoppix diske yüklenebilse güzel bir dağıtım aslında. İçinde 7'den 70'e çoğu şey yüklü ve kullanıma hazır geliyor. Deneyin isterseniz başka hiçbir dağıtımda bu kadar yüklü gelen şey yok. Özellikle 8.6 sürümü bayağı iyi.

Ubuntu, Elementary, Mint, Manjaro, CachyOS, KDE Neon, Kubuntu, Xubuntu gibi dağıtımlarda son kullanıcılar için bir çok araç ve pkaet yüklü geir.

Ubuntu, Elementary, Mint, Manjaro, cachyos, KDE Neon, Kubuntu, Xubuntu gibi dağıtımlarda son kullanıcılar için birçok araç ve pkaet yüklü geir.

Hocam selam Elementary OS yazısını görünce bilginizin olduğunu varsayarak yazdım neyse hocam şimdi ben Elementary OS kullanmak istiyorum ama indir dediğimde en fazla 23kb/s de indiriyor internetimde sorun yok bilgisayarımda sorun yok lütfen yardım edebilir işiniz Ubuntu kullanayım dedim o da olmadı kullanamadım Kubuntu bana biraz daha hitap ediyor ama ben Elementary'e dönmek istiyorum.

Hocam selam Elementary OS yazısını görünce bilginizin olduğunu varsayarak yazdım neyse hocam şimdi ben Elementary OS kullanmak istiyorum ama indir dediğimde en fazla 23kb/s de indiriyor internetimde sorun yok bilgisayarımda sorun yok lütfen yardım edebilir işiniz Ubuntu kullanayım dedim o da olmadı kullanamadım Kubuntu bana biraz daha hitap ediyor ama ben Elementary'e dönmek istiyorum.
GetMyOS sitesinden indirmeyi dene elementary OS | Free Download Latest Version From GetMyOS.Com

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı