- Makaleler
- 2
Arkadaşlar, yakında üniversitem bitiyor. Bittikten sonra ne yapacağım konusunda belirsizlik içerisindeyim. Üniversite boyunca bir tanıdığımın yanında az bir ücretle çalıştım, harçlık olsun diye. Şimdi artık ciddi iş bulmanın zamanı geldi. Ülkenin bu durumunda herhangi bir girişim yapmaktan çekiniyorum, yoksa güzel fikirlerim var. Burada beni bağlayan tek şey ailem ve kız arkadaşım. Burada çok fazla çevreye sahibim, her kesimden arkadaşım var ama ne yapacağım konusunda belirsizlik içerisindeyim. Elimde sadece düzenli kullandığım için 3 milyona yakın kredi kartı limitim var. Aklıma gelenlerden biri yurt dışına gitmek veya fikirlerimden birini uygulamak. İkinci seçenek riskli, işin tutmama olasılığı var ama her türlü risk almam gerekiyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Eminim bu durumda bir sürü kişi vardır.
Yaşantım çok kötü sayılmaz; aile evinde yaşıyorum, altımda aile aracı var ama doğru düzgün bir gelirim yok. Okul da yakında bitiyor.
Yaşantım çok kötü sayılmaz; aile evinde yaşıyorum, altımda aile aracı var ama doğru düzgün bir gelirim yok. Okul da yakında bitiyor.