Her Şeyin Sebebi Yine de O Adamdı(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Yer
İstanbul
Geçenlerde rastgele bir video altında denk geldiğim içler acısı bir yorum. Osmanlı'ya en büyük darbeyi vurmuş. Masonlukla suçlanmış. 18 milyon KM'den nereye gelmişiz :LOL: Lozan'da kaybedip ülkeyi İngilizlerin sömürüsüne bırakmışız. Evet, bunların hepsinin sebebi Mustafa Kemalmişmiş...

Ülke daha yeni kendine geliyormuş arkadaşlar.

Dolar 4.50 TL, Euro 5,3 TL. Ekonomi felç, enflasyon tavan. Üretim 0. Ama ülke kendine yeni geliyormuş. Vay be! :LOL: Evet bunların da sebebi Mustafa Kemal idi.

Profil fotoğrafı da ne mal olduğunu fazlasıyla ortaya çıkarıyor. Bu gibi Arap kültürüyle özdeşmiş insanlar karşısında sessiz kalınmamalı.

Gerçi bunlar ekmeği dolarla almıyor. Sıkıntı yok!

fdsfsdf.jpg

Türkün en büyük düşmanı yine Türk, böyleleri çok uzun yıllar öncede vardı, çok uzun yıllar sonra yine olacak.
Onlara Türk demenin pek doğru olduğunu sanmıyorum. Arap yalayıcı daha iyi bir seçim olacaktır kanımca.

Bir de kendilerini Osmanlı sanmaları yok mu... Beni benden alıyor.

Osmanlı için sayısız savaşa girmiş bir komutanı, Osmanlı'yı yıkmakla suçlayan bir adam, sen Osmanlı ya da Türkiye için ne yaptın? Bedelli, çürük hangisi? Eğitime önem var mı? O da yok sanırım.

Profillerine hep Osmanlı'yı, Fatih Sultan Mehmet Han'ı koyuyorlar ancak keşke onları örnek alabilseler. Ki Fatih Sultan Mehmet'in sadece eğitim ve sanat adına yaptıklarının 1/100'ini yapsalar şükredeceğim. Kendine faydası olmayan bir insanın başkasına hiçbir şekilde faydası olamaz. Bu tip insanların Osmanlı'yı da, Türkiyeyi'de, Atatürk'ü de eleştirme hakkı olmamalı.

Gerçi dediklerim sadece bu kesim için değil, herkes için geçerli. Atatürkçüyüm deyip, Atatürk'ün inkılaplarından bihaber yaşayan sayısız insan var. Al birini, vur ötekine.

Hala takım tutar gibi parti tutuyoruz. Aferin sana, öyle tutmaya devam et. Kaçmasın, dikkat et.

Arap değil mi işte, ne beklersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı