Her yerde dışlanıyorum

Açamammı sana mı soracağım açmadan önce konuyu eğer hoşlanmadıysan konuyu görmezden gel toxiclemenin manası ne.

İstedikleri gibi olmadığım için onların sevdikleri şeyleri sevmediğim için onların istediği gibi robot olmadığım için.

Mesela onlar hangi davranışlarınızdan hoşlanmaz biraz açabilirmisiz?

Mesela onlar hangi davranışlarınızdan hoşlanmaz biraz açabilirmisiz?

Mesela oyunda kız karakter seçiyorum Valorant'ta Jett mesela babam geliyor bilgisayarı yasaklıyor. Erkek adam değil misin diyor. Git kitap oku diyor. Annem babam eğitimli insanlar ama onlar bana kendi anne babaları gibi davranıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela oyunda kız karakter seçiyorum Valorant'ta Jett mesela babam geliyor bilgisayarı yasaklıyor erkek adam değil misin diyor git kitap oku diyor annem babam eğitimli insanlar ama onlar bana kendi anne babaları gibi davranıyor.

Ailen ile bu durumdan rahatsız olduğunu söyle konuş başka çaren yok.

Mesela oyunda kız karakter seçiyorum Valorant'ta Jett mesela babam geliyor bilgisayarı yasaklıyor. Erkek adam değil misin diyor. Git kitap oku diyor. Annem babam eğitimli insanlar ama onlar bana kendi anne babaları gibi davranıyor.
Siz de kitap okuyun kime zararı olmuş.

Annem beni sevmez babam beni sevmez kardeşim nefret eder okulda hep dışlandım. Bu senede sınıfta herkes benimle dalga geçiyor san ki aptalmışım gibi davranıyorlar ama sınıfta okula en yüksek puanla girenlerdenim sürekli beni alay konusu ediyorlar benimle konuşmuyorlar yalnız olmaktan hep nefret ettim ama 14 yaşındayım yazılımla uğraşmaya çalışıyorum internetten videolarını izliyorum yapamıyorum. Sonra düşünüyorum acaba cidden geri zekalı mıyım? Türk insanlarının davranışları midemi bulandırıyor üniversiteyi bitirip Almanya'ya gitmek için gün sayıyorum adeta ama artık bıktım dayanamıyorum hatta hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Sürekli ağlayasım geliyor mutsuzum sürekli ne yapmalıyım? Bıktım artık ölsemde kurtulsam diyorum fazla uzun oldu biliyorum kafanızı ağrıttığım için de özür dilerim. Eğer tepki alırsam bir daha konu açmam iyi günler.

Canım kardesim bitanem. Sanma ki yalnızsın. Hayat bazen kücük yaşta bazen ise büyük yaşlarda vurabiliyor ve hayat kadar kimse sert vuramaz. Önemli olan bu zor günlerde akıl ve ruh sağlını bozmadan yerden kalkabilmek. Bak ben 32 yaşındayım ve son 7-8 senedir hiç arkadaşım yok ve bunu ben istemiyorum. Eskiden herkese gülücük saçar herkeslı samimi ve dost olurdum etrafımda hep kız arkadaslarım erkek arkadaslarım olurdu. Fakat artık kimseyi istemiyorum kendi kendime çok daha mutlu olduğumu fark ettim. Sürekli ağlayasın geliyor cünkü sen bunu kendine dert ediyorsun ve bu durum seni depresyona sokuyor. Umursama tek düşüncen şu olmalı bunlar geçecek ve bu durumlar bittiğinde çok daha güçlü olacaksın. Tekrar hatırlatıyorum bu durumu bir tek sen yaşamıyorsun. Bak sana soruyorum sen cevapla sence 14 yasında ki bir genc ölmek ister mi? Tabii ki istemez sen şu an da 80 yaşında ki dedeye sor o bile hayır der kimse ölmek istemez. Hayat sana verilmiş bir lütüf ve ileride hatırlamayacagın hatta yüzüne bile bakmayacagın kişiler için kendini üzüp yıpratma. Kendin odaklı ol ve hayatından hiçbir zaman vazgeçme. Eğitimine odaklan. İnan bana yakın zamanda bu durumunu hatırladıgında saçmaymış diyeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı