Çabaladığın durum başka bir şey olsa hak vereceğim de, sevgili bulamamak için üzülmek nedir? Yazık valla, bir de spor yapmama rağmen bulamıyorum demişsiniz spor yapma amacınız bu mu? Kendini ezikleme modundan çıkıp önüne bakman lazım sadece.
Çabaladığın durum başka bir şey olsa hak vereceğim de, sevgili bulamamak için üzülmek nedir? Yazık valla, bir de spor yapmama rağmen bulamıyorum demişsiniz spor yapma amacınız bu mu? Kendini ezikleme modundan çıkıp önüne bakman lazım sadece.
Bunu düzeltmenin yolu kendine soru sorman gerekiyor. Hala daha yaşadığın probleme takılırsan kusura bakma ama hiçbir şey değişmez. @170981 hocam doğru demiş. Lise 1'de sorunlar yaşadım, lise 2 depresyona girdim. Saçlarım beyazlamaya başladı, 120 kilo bir obezdim vs. gibi bir ton sorun vardı. Sonra kendime şunu dedim. "Ben ne yapıyorum ya". Bunu kendime dedikten sonra herşey değişti. Tekrar psikoloğa başladım,yaz tatilinden beri 30 kiloya yakın kilo verdim. Daha özgüvenli bir hale geldim. Yani bazı şeyleri değiştirmek senin elinde. Söylenmek, ağlamak bi gram fayda etmeyecek. Üzülmek daha da kötü yapar bu durumu. Çözüm odaklı ol.