Her zaman başarısız olmak

Keşke tek derdim kız olsa.
Benim asıl kafama taktığım, sürekli çabalamama rağmen bulamamam.
Çabaladığın durum başka bir şey olsa hak vereceğim de, sevgili bulamamak için üzülmek nedir? Yazık valla, bir de spor yapmama rağmen bulamıyorum demişsiniz spor yapma amacınız bu mu? Kendini ezikleme modundan çıkıp önüne bakman lazım sadece.

Tekrar tekrar dene yani sana kim psikolojik baskı yaptı 12 kişi sana ne gibi ihanetler etti onları söyler misin?

Kaç kez denedim ve hayır söylemek istemiyorum. Ama bütün ortaokul 7 ve 8 arkadaşlarım.

Çabaladığın durum başka bir şey olsa hak vereceğim de, sevgili bulamamak için üzülmek nedir? Yazık valla, bir de spor yapmama rağmen bulamıyorum demişsiniz spor yapma amacınız bu mu? Kendini ezikleme modundan çıkıp önüne bakman lazım sadece.
Ders çalışıp başarısız olmak?
Çabalayıp ilerleme katedememek?
En basit soruları bile yanlış yapmak?
Veya sohbet bile açamamak?

Bunu düzeltmenin yolu kendine soru sorman gerekiyor. Hala daha yaşadığın probleme takılırsan kusura bakma ama hiçbir şey değişmez. @170981 hocam doğru demiş. Lise 1'de sorunlar yaşadım, lise 2 depresyona girdim. Saçlarım beyazlamaya başladı, 120 kilo bir obezdim vs. gibi bir ton sorun vardı. Sonra kendime şunu dedim. "Ben ne yapıyorum ya". Bunu kendime dedikten sonra herşey değişti. Tekrar psikoloğa başladım,yaz tatilinden beri 30 kiloya yakın kilo verdim. Daha özgüvenli bir hale geldim. Yani bazı şeyleri değiştirmek senin elinde. Söylenmek, ağlamak bi gram fayda etmeyecek. Üzülmek daha da kötü yapar bu durumu. Çözüm odaklı ol.

Son düzenleme:
Ders çalışıp başarısız olmak?

Düzgün çalışmıyorsun o zaman. Neden başarısız olduğunu tespit etmen gerek.

Çabalayıp ilerleme katedememek?
En basit soruları bile yanlış yapmak?

Ne gibi?

Veya sohbet bile açamamak?

Utangaçlık falan mı? Değilse az kültürlen o zaman ne diyeyim.

Normalde böyle konulara yazmıyorum da önüme düştün, nasıl düştün ben de anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı