Herhangi bir Linux dağıtımı kurmaya çalışınca hata veriyor

Telefon kullanarak format atıyorum. Root kullanarak eskidende böyle yapıyordum sorun olmuyordu.
Telefona ISO yazdırıp bilgisayarı telefondan başlatman yüzümde tiksindirici bir bakış yarattı. Hataya göre squashfs'nin okuması gereken noktalar okunamıyor. Bu hatada telefon kullanmanın payı bayağı büyük olabilir.

Telefondan disk mi ayırdın artık bilmiyorum da o işi tekrar yapmayı dene. Telefondaki bölümü tekrar oluştur yani. Kullana kullana ayarları kaymış olabilir.

Telefondan format rehberini de bekliyorum.

Telefona ISO yazdırıp bilgisayarı telefondan başlatman yüzümde tiksindirici bir bakış yarattı. Hataya göre Squashfs'nin okuması gereken noktalar okunamıyor. Bu hatada telefon kullanmanın payı bayağı büyük olabilir.

Telefondan disk mi ayırdın artık bilmiyorum da o işi tekrar yapmayı dene. Telefondaki bölümü tekrar oluştur yani. Kullana kullana ayarları kaymış olabilir.

Telefondan format rehberini de bekliyorum.

Bir uygulama var. Onunla Root'lu telefonu USB gibi kullanabiliyorsun.

Drivedroid diye aratırsan bulursun.

Telefonların yazdırma için uygun olduğunu düşünmüyorum. Nizel g hocamın dediği gibi sorun muhtemelen burada yatıyor. Bir bilgisayar ile farklı USB kullanmayı deneyin.

Sorunun o olduğunu düşünmüyorum çünkü, 2 yıldır o uygulamayı kullarak Windows kurdum ve sadece Windows değil Ubuntu ve Fedora'da kurdum. Dediğinizi deneyeceğim farklı bir USB bellek bulup onunla deneyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı