Herkes beni dışlıyor

Mİ10.hype

Decapat
Katılım
28 Nisan 2021
Mesajlar
611
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selam. Kimseye kötü bir şey yapmayıp onlara yardım etmeye çalışıp sorunlarına çözüm ararım. Artık en yakın arkadaşım bile beni istemiyor. Benim suçum ne? Ben neden dişlaniyorum ki? Daha 7.sınıfım. Muhtemelen daha bana küçüksün diyeceksiniz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bu durumu takma diyenler gelecek ama bu durum tamamen içgüdüsel bir şey. İsterseniz bu videoyu izleyerek anlayabilirsiniz.

Her ortama ayak uyduramayabilirsin. Bende de var bu sorun. Özellikle okulumla hala kaynaşamadım. Boşver ve başka arkadaş bulmaya çalış. Olmazsa hobiyle ilgilen ve boş zamanlarında kitap oku. Fakat yine de bu duyguyu bastıramazsın. Zamanla alışmak da olmuyor. İçgüdüsel çünkü.

Dediğim gibi arkadaş edinmeye çalış. Hobi bul. İlla ki senin sınıfından olmak zorunda değil arkadaşların bu arada. Ayrıca yukarıda attığım videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsın.
Liseye gelince dışlanmazsınız.

Böyle bir şey kesin değil. Lisede de dışlanabilir insan maalesef.
 
Daha 7. sınıfsınız, önünüzde uzun bir yol var. Liseye gelince dışlanmazsınız. Aynı şekilde ettiğiniz yardımları çekin, siz onlara yardım ettikçe kendilerini erişilmez zannedecekler.

Yok be hocam özellikle 8'de pandemi döneminde okulda az gelsekde hiç kimseyle arkadaslık edemediml lise 1 bilişim bölümündeyim gene dışlanıyorum.
 
Yok be hocam özellikle 8'de pandemi döneminde okulda az gelsekde hiç kimseyle arkadaslık edemediml lise 1 bilişim bölümündeyim gene dışlanıyorum.
Benim de lise dönemim pandemiye denk geldi, hatta okulun son 1 ayı kaldı biz bile yeni yeni ısınıyoruz. Pandemiden dolayı normal, 2. sınıfta falan sınıf iyice alışır kaynaşırsınız. Şuan ki 9. sınıfların bir çoğu ergenliğin tam dönemini yaşıyorlar, zamanla her şey.
@ehbk hocam niye kızgın attınız?
 

Geri
Yukarı