Herkes çok mu zengin?

Arkadaşlar, herkeste çok çok iyi sistemler görüyorum. Anlamıyorum, herkes çok mu zengin?

Daha önceleri de çok olmuştu ama sıfır bilgisayarım 58 yaşından sonra oldu.
İnsanlar aç kalıyor, bir çok şeyden fedakarlık yapıyor, harçlığını biriktiriyor, ilk hevesinden belki yıllar sonra bilgisayar alabiliyor.
Zengin değiller,, aksine fakir oldukları için tek eğlence saydıklarından kaynaklanıyor.
Fakat kimisi aşırıya kaçıyor, sanki dünyayı kurtaracakmış gibi bütün kazancını bilgisayar yükseltmeye harcıyor.

Çocukluk hayalimdi yılladır çoğu şeyin yanında inatla bunu istiyordum ve daima iç çekiyordum. Yıllar önce çalıştığım bilgisayarcı da gelen bilgisayarları görüp iç çekerdim. Sonuç olarak çalışıp çabalayım biriktirerek gene alamadım. Sonuç olarak kredi çektim ve aldım ve şuan topladığım bilgisayarda günde 2 bilemedin 3 saat oturtabiliyorum çünkü ödemem gereken kocaman bir kredi var

7 yılda biriktirdiğim 5.000 TL parayla rx580 ryzen 1600 sistem topladım. Sonra öyle takılırken rx580'e low-mid tier dedi. Adam benim 7 yılda biriktirip aldığım sistemin en değerli parçasına mid-tier dedi. Upgrade etsek ha diyerek olmaz. İş desen yok söylemesi yazması basit. Asgari vermeyen iş bulurum elbet ama insan muamelesi görmem. Kötü ya. Gerçekten üzülüyorum forum.

Hocam ama kendi aldığın bilgisayarın zevki de bir farklı oluyor be.

İnşallah yakın zamanda istediğiniz olur arkadaşlar.

Birkaç gün önce yine bu forumda bir çocuk bilgisayarım yok diye ah çekti durdu, gerçekten içimi eritti.
Bir başlık aç, eski bilgisayarı olanlardan biri belki verir dedim, çocuk ona bile sevindi, daha sonra ne yaptı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…