Herkes çok mu zengin?

2008 yılından beri Pentium işlemcili bilgisayar kullanıyordum. Çalıştım, hak ettim, kazandım ve sonunda hayalimde olan sisteme kavuştum.

Bilgisayar ile zenginlik ölçülmez. Adamın işi bilgisayarsa 20.000 TL’de verse mübahtır. Ne kazandığını değil, ne kazandıracağını düşünür.

2008 yılından beri Pentium işlemcili bilgisayar kullanıyordum. Çalıştım, hak ettim, kazandım ve sonunda hayalimde olan sisteme kavuştum.
Kesinlikle. 2015 yılına kadar HD 3450 ve E5700 sistemim vardı. Sonra kendim iki kere sistemi değiştirdim. i7 8700K ve RTX 2060 son hâli oldu. Mümkünse yakında da 10. nesle geçeceğim. İnsanlar genelde yüksek sistemleri görüyor nedense. Düşük sistemi olan dolu. Ayrıca 5000-6000 TL’lik sistem zenginlik değil, döviz kurunun başarısı.

Kesinlikle. 2015 yılına kadar HD 3450 ve E5700 sistemim vardı. Sonra kendim iki kere sistemi değiştirdim. i7 8700K ve RTX 2060 son hali oldu. Mümkünse yakında da 10. nesile geçeceğim. İnsanlar genelde yüksek sistemleri görüyor nedense. Düşük sistemi olan dolu. Ayrıca 5000-6000 TL’lik sistem zenginlik değil, döviz kurunun başarısı.
Ne demişler “Kendinden iyiye bakıp hırs kazan, kötüye bakıp şükür kazan”

Bilmiyorum var mı böyle bir söz ama ben hep kullanırım bu sözü :D

Ne demişler “Kendinden iyiye bakıp hırs kazan, kötüye bakıp şükür kazan”

Bilmiyorum var mı böyle bir söz ama ben hep kullanırım bu sözü :D
Biri dediğine göre artık var. İleride ataları olacağız birilerinin. :D

İyi sistem almak çok fazla zenginlik gerektirmiyor bence. Yani herkesin durumu farklıdır tabi ama kişi eğer ailesinin yanında yaşıyorsa ve maddi anlamda sorumlulukları yoksa asgari ücretle 2-3 ay çalışarak gayet güzel eli yüzü düzgün sistem alabilir. Bu durumda da bu kişi zengin olmaz bence.🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı