Herkes dertlerini, problemlerini anlatsin

@Steve Rogers, ben yine de koyuyorum. Amacım fikrinizi değiştirmek değil tabii ki de. Bu alıntılayacağım mesajı da Aykut Elmas adlı kullanıcıya yazmıştım.

İyi bilgisayarımın olmaması

6 GB RAM ve i3 2.nesilli biri diyor bunu benimm sistemi hatırlayan vardır 3-5 kişi.
Ortaokuldan beri matematik dersimin doğru düzgün olmaması ve benim 10. sınıfa kadar toplayamadım ve istediğim mesleğin sayısal olması.

Durumumuz benzer bende temmuz gibi kız arkadaşımla arama bir şey girdi nedense geç cevap vermeye başladı ne olduğunu soruyorum yok bende kimse zorla bir şeylere sürükleyemem dedim...
Babam, net babam. Bugün şunu anladım ki, ölsün... Yetti artık.

Konuya baktıkça çoğunun aynı sorunu var reis aynısından bir tanede bende var.

Geçmiş olsun hocam tedavisi falan var mı?
Ev tarhana kokuyor, odadan çıkarken maske takıyorum. İkinci derdim dün pencere açık kalmış eve yarasa girmiş 2 saat yorganın altından çıkamadım (uykudaydım) @Emre C.
OO hemşehirlim Maraşlısın dimi ?

Aga seni yanlış yerlere sürükeyebilr bunu detaylıca birine anlatman gerek içini dökmen için çok güvendiğin birine.

Son düzenleme:
Arkadaşım yok, bilgisayarım leş, vücudumda genetik sıkıntılar var, anne-babam ayrı, babam kafası estiği zaman beni ve annemi tehdit ediyor, psikolojim gitgide bozuluyor ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum (kendi kendine konuşma, kendini sürekli "bir şey" yapıyormuş gibi sayma ve ona göre davranma".

Gözlük takmak zorunda kaldım, 6 ay falan takacağım sanırsam. Göz problemim var, kurtulmak dileğiyle. Sizin anlattıklarınızla kıyasla benim derdim biraz daha küçük kalıyor ama olsun . Hepinizin derdine derman çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…