Herkes dertlerini yazsın

Çözüm önerisi: Hocam Techopat üyeleri ile konuşun. Yalnız kalmazsınız burada. Herkes birbiriyle konuşuyor.
Hocam gerçek hayattaki yalnızlık ihtiyacımı, yüzünü görmediğim, aramızda belirli bir mesafe olan (saygı bakımından), nasıl gideriyim ? Benim sıkıntım, bana değer veren bir kişi ve benim sorunlarımı dinleyen bir kişinin yok olması.

''Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar paylaştıkça azalır.'' Bu yüzden herkes dertlerini yazsın, çözüm üretelim.
Sınavlar, okul dışındaki arkadaşların benimle küs gibi davranması, saçma sapan şeylere ilgi duymaları ve ben onlara ilgi duymadığım için dışlanmam.

Bir de üstümde gereksiz çok baskı var :( .

Allah başka dert vermesin.

Okul çok geriyor
Okul beni de geriyor. Ortalamam 85'te takılı kaldı. Ya takdir belgesi alamazsam? Bu düşünceler kafamın içinde. Bir yandan virüs korkusu. Bir yandan $ düşer mi düşmez mi düşüncesi. Kafalarımız çok karışık. İnşallah daha büyük dertlerimiz olmaz.

Okul beni de geriyor. Ortalamam 85'te takılı kaldı. Ya takdir belgesi alamazsam? Bu düşünceler kafamın içinde. Bir yandan virüs korkusu. Bir yandan $ düşer mi düşmez mi düşüncesi. Kafalarımız çok karışık. İnşallah daha büyük dertlerimiz olmaz.
Sınıfı geçsem yeter kafasında girmiştim sınavlara, şimdi ortalamam 86 ama böyle bir dönemde takdir alamazsan bile üzülmene gerek yok bence, anormal bir süreç sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı